Doamne, nu iti recomand o relatie cu un scorpion. Trebuie sa fii foarte toleranta si iubitoare sa suporti asemenea om. Nu iti dai seama niciodata de ceea ce simte si asta e frustrant. asteapta sa il bagi tu in seama si nici nu poti garanta pe cuvintele de "Te iubesc" pe care le rosteste pentru nu e prea constient de cat inseamna. Si in special daca te deranjeaza ceva din ceea ce face, ia-ti inima in dinti si spune-i pentru ca altfel iti faci tie rau. Cand ii place o fata asteapta ca ea sa vina la el si dupa parerea mea se bazeaza prea mult pe ea si pare/este destul de dzinteresat de subiectul dragoste. E un baiat cu o fire unica dar asa cum scrie peste tot si iti spun din propria experienta e greu sa fii cu un scorpion. Le plac fetele speciale, cu simtul umorului si care sa ii surprinda, daca nu relatia va dura prea putin.
Pai, de obicei baietii scorpioni nu sunt foarte stabili intr.o relatie. Te fac sa cred ca au pus mult suflet dar pot trece cu mare usurinta la urmatoarea. Se indragostesc doar de persoane enegice, cu simtul umorului si in general sunt atrasi de firile tupeiste. Dar ai grija! Baiatul scorpion se va indagosti foarte repede de cea mai buna prietena a ta iar tu vei fi pusa intr.o situatie foarte urata si este posibil sa te certi si cu fata dar si cu el si asa ii vei pierde pe amandoi. Eu as zice sa nu pui foarte mult suflet in aceasta relatie pentru ca se poate lasa cu suferinta si lacrimi. Sper ca te.am ajutat, cu mult drag si pupici :* Funda?
Eu unul nu cred in zodii, cred ca felul in care te comporti se trage din caracterul tau, din educatie si mediul in care ai trait.
Oricum, daca doresti neaparat de zodii iti zic eu cum ma comport (ca sunt scorpion ).
Pai zodiile astea nu inseamna nimic. Zodia inseamna in ce luna te-ai nascut zodia nu iti spune nimic.
Sunt destul de complicat, cateodata nici eu nu ma intelesc.Sunt foarte orgolios, iar atunci cand imi place de o fata aleg sa nu ma bag cu ea in seama, prefer sa ii atrag atentia ca "exist" printr-un zambet, holbandu-ma la ea (in sensul bun).Cu alte cuvinte, incerc sa astept sa ma bage fata in seama (din cauza orgoliului), actionez doar atunci cand fata pur si simplu imi pune capac si nu imi mai pot lua gandul de la ea.
In relatie sunt destul de deschis, prefer sa am una fericita decat sa am una lunga si plina de certuri.Nu stiu de ce dar tot timpul m-am simtit atras de fetele care stau la locul lor, care au un simt al umorului dezvoltat.
Oricum, cand imi place de cineva incerc sa ii atrag atentia asupra mea prin aproape orice mijloc, repet, nu prea imi place sa ma bag eu in seama cu ea (mi se pare prea aiurea...).In rest, ma aranjez, ma dau mare, incerc sa-i arat ca sunt amuzant si ca merita sa aiba o relatie cu mine.
Mda, cam asta e "scorpionul" din mine, am fost subiectiv ca sa nu spun ca toti scorpionii sunt la fel, acum te las pe tine sa alegi.
Ps: daca mai ai intrebari, te ajut.
Baietii scorpion sunt extrem de dificili.Sunt gelosi dar nu suporta gelozia la o fata.Sunt suspiciosi asa ca nu le da raspunsuri cu mai multe intelesuri ca-l vor interpreta fix pe cel opus a ce ai vrut tu sa spui.Lasa-l pe el sa aiba ultimul cuvant, dar fa ca tine.Cand se indragostesc...Literalmente li se pune pata pe tine si nu-ti mai dau drumul pana nu te au.Insa...daca te au prea repede se plictisesc si cauta in alta parte.Nici prea mult nu e bine sa-i faci sa astepte pentru ca sunt persoane destul de sociabile si nu asteapta la infinit.DAR, daca ai reusit sa-i atragi atentia, sa-l faci sa te placa si totusi ai lasat si putin mister intre voi e posibil sa iasa ceva bun din asta.Eu am o relatie cu un scorpion de vreo 3 ani si in momentul in care am ajuns sa il cunosc cat de cat (pentru ca nu se vor dezvalui total niciodata fiind extrem de suspiciosi) mi-am dat seama ca el chiar e capabil de sentimente adevarate si daca un scorpion iubeste,"apai" chiar iubeste!
Ok intreb pentru ca imi place de un tip care e scorpion si nu stiu cum sa interpretez actiunile lui. Cand ma vede se uita inspre mine iar prietenii imi spun ca are o privire de tip care INCEARCA sa para neinteresat si odata l-am surprins si eu privindu-ma si ma privea direct inspre fata (in ochi) dar imediat cand am facut contact vizual a schimbat privirea in alta directie. Cu toate astea, cu toate ca eu mereu stau pe hol el nu prea iese din clasa. Sta acolo si joaca table sau sta pe mobil... rar iese. Nu stiu ce sa cred... daca e interesat sau nu. I-am dat o gramada de like-uri pe facebook in ideea ca daca e interesat de mine si le vede da si el inapoi. De unde? Nimic.
Cat despre mine, eu mereu rad si sunt foarte energica si fac gafe multe si asa mai departe. Azi a iesit din clasa p somgura pauza si a coborat la perter cu toate ca m-a vazut, cand urca intr-un final, am cazut in fata lui dar nu a ras... da nici nu trada vreo emotie fata lui, apoi am inceput sa rad si am fugit in clasa, el a mers la randul lui spre clasa care e fata in fata cu a mea si se uita mirat catre mine, apoi iar nu a mai iesit 3 pauze.
Dupa ore am iesit din liceu pe la profesori ca ma grabeam si am dat nas in nas cu el in parcare. Eram asa cam la vreo 10 metri unul de altul si am incercat cat am putut sa nu ma uit inspre el, iar cand a venit tata m-a intrebat de ce se uita asa la mine pustiu ala. Nu stiu ce sa cred si nu stiu daca e cazul sa ma bag in seama cu el petnru ca e foarte curtat si din cate am inteles nu a avut nicio prietena pana acum.
deci daca nu ma place ii e tot aia cu una in plus una in minus pe lista de fane
Sincer chiar nu stiu ce sa zic, adica ma gandesc ca daca nu ar fi interesat nu s-ar mai holba asa la tine, totusi, daca ar fi interesat ar zambi si el macar si ti-ar fi raspuns la "like-urile de pe fb".Mi se pare mai ales ciudat ca prefera sa stea in clasa singur si sa se joaca pe telefon. Oricum, singurul lucru clar e ca el stie ca tu il placi, nu prea imi pare interesat si nu e nevoie sa te consideri fana lui , "mai are balta peste".
Nu e chiar asa cum spun unele.Eu sunt scorpion si iti spun sincer ca noi(sau cel putin eu)nu suntem chiar asa de deschisi sufleteste, sa nu te astepti sa iti spuna prea de(mai spre deloc) ca te iubeste.Chiar daca nu cred ca exista altcineva care sa iubeasca cum o face un scorpion.Nu prea suntem vorbareti(mai ales cand vine vorba de misoginisme)si mai ales cu afisarea in public a sentimentelor.Cat despre gelozie, e ceva destul de relativ si nu cred ca trebuie judecat atat de simplist aruncand vina pe faptul ca e zodia x.Depinde si de tine...
Cea mai mare dreptate ai am 4 zile de cand nu mai vorbesc cu el deloc. exact ce ai scris aici asa este are așteptări el la mine complicat rau foarte gelos mi-aș Închide viața cu el presupun ca o sa trec greu peste aceasta relatie
Sunt foarte dificili, gelosi, tăcuti, secretosi lista poate continua...nici nu stii cand te iubesc si cand nu!
anonim_4396 întreabă: