anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de lung trebuie sa fie penisul unui barbat? Se poate estima un model in functie de varsta, greutate, media zonei geografice? Cam ce factori ar fi relevanti si cam in ce interval (in jurul mediei) trebuie sa ma situez pentru a fi normal? (10%, 20%) - Sa spunem ca distributia e normala.

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

ATENTIE! Este una dintre cele mai nepotivite si dezastruoase problematici ale sexului m! Daca nu ai sub 7cm in erectie, nu ai de ce sa-ti faci probleme! Si stii de ce?! Pt k, la doar aprox (adica variaza distanta, nu e stas!, functie de multe altele!) 3, 5~5cm de la intrarea in vagin, pe peretele anterior, adica spre sus, spre burtica atat de sexy!, (...) se afla Magicul si Fantasticul Punct "G", cel capabil si responsabil de cele mai fantastice orgasme! Merita cautat digital intai, cu o igiena manuala si manichiura impecabila!, cu un deget, apoi doua! Plus ca vaginul este un organ membranos~muscular extraordinar de elastic!, in conditiile unui preludiu si excitatii k lumea! (daca nu exista alte disfunctii organice sau de alta natura!), ADICA TREBUIE SA VREA SI EA! ALTFEL NU PREA VA MERGE!, si deci are capacitatea de a se adapta, teoretic, oricarui penis! Nu luam in discutie aici cazurile, extrem de rare, ale unor marimi exagerate si care, mai degraba sperie! V-amintiti episodul din Totul despre sex, cand Samantha "murea" dupa John, parca,. pana i-a vazut jucaria, cand a spus: Stii ce, n-ar fi mai bine sa ramanem doar prieteni?! Sexul trebuie sa ofere placere si relaxare, nu durere, ruperi de tesuturi si alte alea! Si ca sa intelegi si mai bine, afla ca "tunelul"-vaginal are o lungime normala, "la rece", intre 8 si 10-12 cm! Si atunci, cu ce marimi vrei sa mergi in vizita?! Esentialul il constituie Tandretea, Rabdarea, Respectul, Preludiul Adecvat, Igiena gen+locala, buna cunoastere anatomica si fiziologica/functionala a caracteristicilor ambelor sexe!, Securitatea si Confortul, gradul de Cunoastere reciproca, Intensitatea, dar si Motivatia Dorintei, Sinceritatea Dialogului si Altruismul Cooperarii! Sau, cum imi place mie sa spun, LADIES FIRST! Adica, ideal e sa se inceapa cu pozitia Woman on top, adica ea deasupra, ca sa-si poata controla toate alea, iar dupa ce a reusit sa ajunga la orgasm, si, in acelasi timp ti-a menajat tie eforturile, pentru urmatoarele pozitii, cand tu "vei conduce" armonizarea... Sigur, dincolo de toate astea, mai e si hazardul, adica poate fi Super din prima, sau abia din a 10-a tura, tocmai pentru ca suntem Extraordinar de diferiti construiti, functionali si relationali, adica aceeasi pozitie pe o tipa o poate aduce in al 9-lea cer, si mpoate si destul de repede, iar pe alta, nici in 15 min, sau abia dupa alte n... Sper ca ti-am fost de folos, sunt atatea pozitii, incat ai arhi suficiente sanse sa va simtiti super, daca respectati cele de mai sus, si nu numai! Marimile difera si functie de rasa, aria geografica, etc! Succes! Alte detalii poti gasi pe net, despre toate alea. Psiho

67 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai cam intre 11 si 20 cm este normalul pentru tara noastra. Nu are legatura cu varsta sau greutatea (de fapt se lungeste cu vreo jumatate de centimetru la batrani din cauza gravitatiei). Peste 20 cm, este normal considerat cam pana la 25 cm, valoare la care deja barbatul are ceva probleme: va gasi greu femei pe care sa nu le doara si carora sa le placa sa intretina relatii sexuale cu el, nu va reusi niciodata sau aproape niciodata penetrari complete ceea ce e frustrant pentru ambii parteneri.
Oricum, in afara de orgoliul barbatilor, lungimea penisului nu ajuta la nimic (daca e in limite normale)

Bula
| Bula a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci problema de lungime!
Lungimea penisului unui barbat matur este considerat normal intre 14-22 cm. Lungimea poate varia chiar si in cazul aceluiasi barbat, in functie de starea psihica si fizica. La fel si diametrul.
In schimb, foarte mult conteaza preludiul ("incalzirea") partenerei! O femeie se poate (si trebuie) excitata inainte de sex-ul propriu zis, atunci poate ajunge la orgasm, chiar si de mai multe ori!
Poti sa te documentezi din doua scripturi clasice, milenare: Kamasutra - cartea indiana a sexului si Ananga Ranga - "completarea" celui anterior, care descrie felurile oamenilor din punct de vedere sexual, zonele erogene (de excitare) a fiecaruia s modul lor de abordare eficace.

| DjsTEpp a răspuns:

Of, of. Deci dupa cum m-am documentat, media dintr penis si varsta ar fi asa. la 13 anii = 12-13 cm/ la 14 anii = 13-16 cm/ la 15 anii = 14-16 si asa merge pana la 18 anii = 18-20 ( Depinde de fiecare om, de ex : am un prt care are penisul la 13 anii de 7 cm. ) Ceii care avetii penisul peste 14 cm, bucurativa de ce avetii

| DjsTEpp a răspuns (pentru DjsTEpp):

Ps: Ceii care avetii penisul peste 21 de cm, este ff naspa, deoarece partenera de viata va avea durerii in urma penetrarii, daca ea pana acum a facut sex sa zicem cu barbatii cu penisul in jur de 16-18 cm, iar acum face sex cu unul care are penisul de 21 de cm, canditiva singurii. Si pentru cei cu penisul *mic*, nu trebuie sa va temetii de ce avetii, daca stiti cum sa excitatii o femeie inainte de actul sexual va fi cum atii avea 18 cm penisul. Bafta.

| Alex947169 a răspuns (pentru DjsTEpp):

Eu am 27 de ani si am penisu de 12 jum aproape 13 cm ba

| CuppiDoon a răspuns:

Am observat ca cei care au inaltimea intre 1. 50 si 1. 60 au amrimea penusului de 10-11-12-13 cm. Este normal

| CuppiDoon a răspuns:

Am observat ca cei care au inaltimea intre 1. 50 si 1. 60 au amrimea penusului de 10-11-12-13 cm. Este normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa arate ca o clementina, daca tot "trebuie" sa fie cumva, parte "senzoriala" a sexului feminin se afla la intrarea in vagin si cu cat aria penisului acopera partea labiala si clitoridiana cu atat mai repede se ajunge la o stare de excitare, bineinteles ca nu exista o formula matematica, depinde de fiecare, daca partenera are un orgasm vaginal sau clitoridian, daca starea psihica este favorabila, daca stimulii vizuali, olfactivi si tactili sunt satisfacuti..., dar stii cum se zice"important este sa fie jucaus", sa stii cum sa il manipulezi in favoarea ta si a partenerei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DACA NU TE INCOMODEAZA INSEAMNA CA ESTI IN LIMITE NORMALE, DACA APAR PROBLEME DE GENUL ACESTA INSEAMNA CA ESTI PESTE MEDIE, IAR DACA ESTI SUB 10 % SE RIDICA SEMNE DE INTREBARE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 14 ani si am un penis de 14.5 cm? Astept pareri? e bine pentru varsta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

16ani 80 kg romania timisoara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gr 80 h1.76 varsta33

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

EU AM 13 ANI SI PENISUL MEU ESTE DE 12 CM CREDETI CA AS PUTEA SATISFACE O FATA INTRE 14 SI 18 ANI AM 54 KG SI 155 INALTIME

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E o prostie, calitatea si nu uita in romania nu sa descoperit inaca ce se poate face cu limba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 12 ani si 10 luni si am penisul intarit de 7 8 cm

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15 ani si penisul cand este in erectie are 16 cm!big grin puteti estima cam cat o sa am penisul pe la 18 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate, eu am penisul de 15 cm si am 13 ani ce credeti e bine am 75 kg si 1. 80 inaltime

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal.am 13 ani si pensiul meu are 14cm. e normal? am 1. 60 inaltime si 45kg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la ce varsta creste penisul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

12

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15 ani si am penisu de 12 cm am 1 55 si 45 kg ii bine pentru varsta mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai no: eu am 13 ani 1. 65 inaltime si am penisul 15 cm si voi va credeti ca il aveti mare si am doar 44kg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15 ani si am 1. 70 si 47 kg...si penisul meu este de 15-16 cm...in erectie. E bine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna in erectie imi poate explica cineva va rog?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

24 ani 68 kg oltenia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca un baiat de 20 de ani are penisul de 16 cm e mica aceasta marime sau normala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15cm la 15ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15 ani, 60kg, h1, 75 penisul - 16-17cm... cred ca imi ajunge...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 12 ani si penisul meu are 11, 5 ii bine pentru varsta mea