| RAY a întrebat:

Cat de mult reduce satisfacția vieții lipsa sexului sau a avea o relație?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine unul nu o reduce cantitativ. Desi am apetit sexual crescut, pot trai si cateva saptamani fara sex pe care prefer sa-l fac cu o persoana cu care sunt in relatie, nefiind adeptul aventurilor de o noapte sau care sa dea bani la prostituate pentru o partida de sex.

| Hammurabi a răspuns:

După 20-22 ani cam cu 75-80%.

greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte mult, mai mult de 50%...
Pentru ca omul nu e facut sa traiasca singur.
Exista si exceptii bineinteles,dar se numesc Confucius, Osho, sihastrul Daniil, etc.Ei au dorit altceva de la viata, e un alt nivel.

| Robert2526 a răspuns:

Pai daca nu ai relatie si nu faci sex, inseamna ca nu iti doresti asta. Deci nu reduce deloc.
Eu nu am intalnit inca pe cineva care sa vrea sex/relatie si sa nu poata avea.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Robert2526):

Inseamna ca nu ai stat pe site-ul asta laughing!

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Robert2526):

Toata lumea vrea sa aiba relatii de genul, doar asexualii nu simt nevoia! Lipsa acestor relatii vine de la uratenie!

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde de om si de cat de mult vlaoreaza chestiile alea, unii oameni traiesc bine mersi fara sa resimta vreun stres din cauza aia.

| RAY explică (pentru Robert2526):

E nu

| LonelyLoner92 a răspuns:

Foarte mult eu, de asemenea sunt tot virgin și crede-mă am momente in care nu mă pot bucura nici de mâncarea pe care o servesc în unele seri.

Este efectiv trist de tot să vii zilnic acasă de la serviciu și să găsești apartamentul în care locuiești pustiu...

Nici nu știu cum voi putea înfrunta singurătatea totală după ce moare și mama, deoarece tata a decedat în septembrie 2019 iar eu sunt singur la părinți, deci faptului că nu voi avea pe nimeni cu care să vorbesc zilnic după serviciu o să fie trist și depresiv...

| SG1995 a răspuns:

Depinde de propria persoană, cât de mult te preocupă subiectul. Pe unii îi deranjează că nu au relație, alți se simt perfect în ipostaza asta.