Pana acum a fost 1 care m-a durut... rau... deci mi-a rupt sufletul in doua. in rest, au fost copilarii pe la 15-16 ani. Tu?
Durere : Zero
Dezamagire: Zero
Totul depinde de psihic. durerea cat si dezamagirea este doar o imaginatie care omoara sau face oameni slabi / tristi.
Nu exista exprimare pentru durerea cauzata de dragoste, sunt multe daca nu sti sa-ti stapanesti sentimentele
"Bine-ai venit amagire/mai stai, mai dureaza un pic/C-aceasta mintita iubire/Tot e mai mult ca nimic""Se cicatrizeaza toate si nu mai dor.Singereaza doar, dar nu mai dor.
Dezamagirile in dragoste sunt cele mai dureroase lucruri de pe pamant, mai ales cand perosana pe care o iubesti nu iti da atentie sau isi bate joc. eu am avut cam 3 dezmagiri. una cu un baiat care la inceput eram f. buni prieteni dar eu am inceput sa il plac si el pe mine nu si atunci pe moment am suferit dar acum numai am nimic, a 2 cu un baiat carema placea si eu pe el doar ca eu nu aveam curajul sa accept propuneriile lui, iar a 3a care se intampla si acum suffar dupa fostul meu iubit funda :d:X
NightWing întreabă: