| TristulVirgin a întrebat:

Cat dureaza al treilea număr intr-o partidă de sex?
Poate ajunge la 20 minute?

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Deci asa cum ti-am spus nu doar al treilea, ci si primul poate ajunge si la 30 minute. Nu stiu ce n-ai inteles.
Chestia e ca atunci cand iti faci laba nu sa mergi pe idea sa dai sa dai repede sa te termini, ci sa inveti sa te controlezi in timp ce ti-o faci.

7 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Al treilea numar al ei sau a lui?

Si primul numar poate ajunge linistit la 30 minutewinking

| Goete a răspuns:

Mai bine te-ai intreba - in loc de minute - cate numara Ea pana tu numeri unul?
Ca daca ea nu numara cel putin unul - sa nu zic mai multe - nu va sta langa tine mult

| Violleta2022 a răspuns:

O sa aflii cand vei ajunge acolo...
Tu intai invata sa vorbesti frumos si respectuos, ca sa poti agata o fata si sexul probabil ca va veni la un moment dat.

| TristulVirgin explică (pentru Violleta2022):

Eu vreau sa știu dinainte,căci când voi ajunge acolo,știe numai Dumnezeu, eu nu știu, poate in viitor, poate niciodată, n-am de unde sa știu când voi găsii o fată care se respecta și ar sta cu un baiat ca mine

| TristulVirgin explică (pentru Goete):

Al treilea număr al băiatului, fie el virgin sau nu, poate ajunge la 20 minute?

| Violleta2022 a răspuns (pentru TristulVirgin):

Prima partida 10 secunde
A doua partida 10-15 secunde
A 3-a partida 20 secunde

La 20 minute ajunge acela care area deja experinta sexuala serioasa, dupa 2-3 ani si zeci de partide sexuale facute.

| Violleta2022 a răspuns (pentru TristulVirgin):

Tu nu ai de unde sa stii dinainte... ca multi nici dupa 10 ani de sex nu sunt capabili sa tina mai mult de 5-10 minute o partida de sex.

Pe tine nu te va respecta nici o fata si nu va sta nimeni cu tine atat vreme cat esti misogin si le faci curve pe toate, de aceea nici nu se uita vreuna la tine.