Deci asa cum ti-am spus nu doar al treilea, ci si primul poate ajunge si la 30 minute. Nu stiu ce n-ai inteles.
Chestia e ca atunci cand iti faci laba nu sa mergi pe idea sa dai sa dai repede sa te termini, ci sa inveti sa te controlezi in timp ce ti-o faci.
Al treilea numar al ei sau a lui?
Si primul numar poate ajunge linistit la 30 minute
Mai bine te-ai intreba - in loc de minute - cate numara Ea pana tu numeri unul?
Ca daca ea nu numara cel putin unul - sa nu zic mai multe - nu va sta langa tine mult
O sa aflii cand vei ajunge acolo...
Tu intai invata sa vorbesti frumos si respectuos, ca sa poti agata o fata si sexul probabil ca va veni la un moment dat.
Eu vreau sa știu dinainte,căci când voi ajunge acolo,știe numai Dumnezeu, eu nu știu, poate in viitor, poate niciodată, n-am de unde sa știu când voi găsii o fată care se respecta și ar sta cu un baiat ca mine
Al treilea număr al băiatului, fie el virgin sau nu, poate ajunge la 20 minute?
Prima partida 10 secunde
A doua partida 10-15 secunde
A 3-a partida 20 secunde
La 20 minute ajunge acela care area deja experinta sexuala serioasa, dupa 2-3 ani si zeci de partide sexuale facute.
Tu nu ai de unde sa stii dinainte... ca multi nici dupa 10 ani de sex nu sunt capabili sa tina mai mult de 5-10 minute o partida de sex.
Pe tine nu te va respecta nici o fata si nu va sta nimeni cu tine atat vreme cat esti misogin si le faci curve pe toate, de aceea nici nu se uita vreuna la tine.