Poate dura unul sau mai multe minute! Nu este asa rau cum crezi tu! Dezverginare usoara!
- Cât timp există iubire între cei doi, nu simţi pentru mult timp durere. Şi stai liniştită, este o durere suportabilă.
Depinde de la organism la organism. Există persoane care au simțit durerea câteva minute, iar apoi n-au mai simțit nimic. De asemenea există și cazuri care simt o durere insuportabilă la început, care se menține și la următoarele 2-3 contacte sexuale. Depinde de organism, de elasticitate.
Din câte am auzit eu, fetele care au simțit o durere trecătoare foloseau O.B.-uri de mai de mult, sau aveau organsimul sportiv, fiind flexibile.
În cele mai multe cazuri însă, durerea persistă 1-2 contacte sexuale, după care intervine plăcerea. Desigur, pentru ca penetrarea să fie mai ușoară pentru fată, folosiți prezervativul și eventual un lubrifiant.
Nu e rau deloc, devine chiar placut. Dureaza cand intra prima data penisul in tine si se rupe himenul apoi numai e nicio problema.
Dureaza 2 sau 3 minute, dar e o durere suportabila, dar daca va iubiti o sa fie atat de placut incat nu o sa dai atentie durerii
Pe mine m-a durut. Am simtit ca o taiere usoara de cutit. Dupa un timp m=am obisnuit cu ea si apoi nu ma mai durut.
Poate dura foarte putin daca placerea e maxima...si nu dureaza decat la primele contacte