În funcție de cât de bine este făcut și chimia dintre voi doi, dar în mare parte sexul oral este pentru finalizare sau pentru gradul de excitare la începutul partidei
Sexul oral la un baiat dureaza intre 15 sec si 2 min pana la orgasm.(incepator)
Sexul oral la o fata dureaza intre 3 min si 10 min pana la orgasm, dar incepatoarele nu prea au orgasm, fetele au dupa ce prind ceva experienta.(incepatoare)
Buna! Sexul oral dureaza in jur de 5-10-15 minute. Depinde de organism si de cat de repede se excita partenerul!
Baiat=de la cateva secunde pana la 2-3 minute
fata=de la cateva minute{5minute poate dura si mai putin} pana la maxim 10 minute
De ce te chinui sa faci acest lucru cu un incepator ce vrei sa inveti tu de la un incepator ca si tine...cauta pe cineva cu experienta in viata de la care ai ce invata nu de la unul care abia stie sa isi sufle mucii.
Asa poate gandi si un baiat ca de ce ar face o cu o fata neexperimentata...
Pai tocmai cauta pe cineva cu experienta de la care ai ce invata dar sa nu fie tatuat drogat sau proxenet nu te mai lua dupa toate babele de aici care la 60 ani au rupt in 2 patul si iti zic tie si altora ca mama nu e frumos e prea devreme ce faci traieste viata dar ai grija sa nu ramai gravida cu vreun nebun sa iti distrugi si viata dupa aceea.
Am analizat intrebarile fetei respective si am dat de o intrebare careia i am raspuns tot eu. Tu esti terminat? Nu stii despre ce vorbesti, lasa fata in pace sa faca cu cine ii place, experimenteaza amandoi tot ce contine in sex(dar sa fie protejat atunci cand faceti vaginal). Probabil unul care are experienta va fi *am facut si cu asta, inca una pe lista*. Nu zic ca ala fara experienta nu poate sa faca asta dar, daca se iubesc si ea simte sa faca ceva cu acel baiat deoarece crede ca este baiatul ales, bafta ei. Dai niste raspunsuri de mai bine taci din gura si te omori.
Sa inteleg ca tu esti unul din aia care ridica coada la ea si spera sa primeasca o bucata de placinta mai citeste odata raspunsurile mele si intrebarile ei si vei vedea raspunsurile mele. mai bine te omori tu ca la raspunsurile care le-ai dat aici se vede ca nu ai prea trecut prin scoala sau prin viata asa ca sfatul meu este sa mai citesti pshiologie cultura si despre viata si apoi sa iti dai cu parerea
Sfatul tau este unul foarte prost, simplu. Fiecare face ce vrea in viata asta, se vede ce bun esti ca tu cotrobai pe aici din 2014 si ai doar 4 raspunsuri castigate si te duci spre 500 de raspunsuri ma faci sa rad mai ales ca mi ai si evaluat raspunsul ca fiind eronat, eronat pe bune? De ce? Pentru ca ii zic fetei sa faca ce vrea cu viata ei si sa nu asculte dupa un prost care ii spune tampenii? Trist esti cumatrule.
Pentru ca numai aberatii spui aici crede-ma ca am alte lucruri de facut nu ca tine sa pierd timpul pe aici din 2014 si sa ma ascund sub o sapca de cocalar si cu id de 12 ani lasate de raspunsuri si pareri ca sigur nu ai 7 ani de acasa si pune mana pe carte ca esti praf ca sapca ta
Sau esti tot violetta cu id e baiat ca numai mama omida isi da cu parerea aici si ea e de 40 ani la menopauza
Mario1996 întreabă: