Lichidul pre-ejaculator contine o cantitate foarte mica de spermatozoizi, sunt sanse sa ramai insarcinata, iar pastila nu te ajuta cu nimic daca nu ai luat-o cand trebuia, cumpara-ti un test de sarcina de la farmacie.Cel mai bun test este Surecheck il gasesti cu 13 lei de la farmacie si sa il folosesti dimineata la prima urina pentru ca are concentratia mai mare, si te ajuta la raspuns. Data viitoare fii mai precauta si protejeaza-te.Bafta!
Te rog frumos sunt disperata nu stiu ce sa mai fac mi-e foarte frica o sa-mi fac si testul de sarcina si daca imi ies ambele liniute nu stiu ce ma fac....ma omor!
Trebuie sa iti faci testul ca sa scapi de ingrijorare, e singura ta solutie in acest moment, dupa sa revii sa ne spui rezultatul testului daca vrei.Linisteste-te,intr-adevar lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi, dar foarte putini si le ia 3 zile sa ajunga pana la ovul, unii mor intre timp, dar iti sugerez sa iti faci testul, alta solutie nu ai.Bafta!
Roxana? eu fac sex neprotejat de 3 ani 2 ani cu o fata si un an cu alta cum poti sa te ingrijorezi in halul asta? ce naiba mai copiii crezi ca se fac cu picaturi? nabarnuampeceplanetatraiesc chiar nu are habar pe ce planeta traieste.
E cea mai mare lasitate sa iti iei viata pentru ca nu ti-ai dat-o tu ci divinitatea a ales ca tu sa traiesti!
Sper din suflet sa fie cum spui tu sunt foarte ingrijorata pentru ca unii spun ceva si alti altceva... daca trec si peste asta jur ca nu o sa mai fac greseli din astea imense niciodata. Iti multumesc!
Stai liniștită, dacă a ejaculat afară te asigur că n-are nimic, dar dacă ți-e așa frică folosiți prezervativ.