| senstein a întrebat:

Cate dintre voi domnisoarele/doamnele sunteti ca duduia din clipul de mai jos? Eu cred ca toate, asta o zic din proprie experienta. Fara bani, nu sex, nu dragoste, nu nimic. http://www.youtube.com/watch?v=PslO2zZH0jE

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,clipul arata cum pot fi UNELE femei, asta e tot. Cele lipsite de calitate.
Poti sa ai toti banii din lume, dar nu oricare femeie!

13 răspunsuri:
| Ersylya a răspuns:

Nu este adevarat...nu sunt toate la felwinking Eu una nu sunt asahappy

| lavynnuta a răspuns:

Mda.foarte adevarat.dar nu toate st asa.majoritatealaughing

greece12
| greece12 a răspuns:

Permite-mi sa-ti spun ca nu ai inca, suficienta experienta.
No offense.

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu toate femeile/fetele/domnisoarele sunt asa...eu sincer nu sunt asa.si asta cred TOTI baietiilaughingk o fata e pe interes(bani, astept etc) dar conteaza si sufletul:X:X

NOname
| NOname a răspuns:

Poate n-ai experimentat cu cine trebuie...

| senstein explică (pentru greece12):

Mie-mi zici de experienta?laughing Nu vorbi de experienta ca nu cred ca ai mai multa ca mine in materie de fete. Am trait zeci de astfel de experiente cu fete in materie de bani si toate erau ca tipa aia.Acuma ce sa ziceti si voi, cred ca tu esti una dintre ele si te simti ofensata.

| senstein explică (pentru xXdoareuXx):

Ai tot respectul meu daca nu esti asa. Foarte adevarat, pentru mine la o fata sufletul ma intereseaza cel mai mult. Toate cele bune!

| Betty18 a răspuns:

Nu sunt asa, dar mi-as dori si nu pot. Mai bine asa decat sa-ti investesti toate sentimentele intr-o persoana si ea sa profite de aceste chestiihappy Respect pentru cine poate fi asa. Admir femeile profitoare fara sentimente.Singurele sentimente probabil le au pentru hartiile verzi

greece12
| greece12 a răspuns (pentru senstein):

Greu sa ma simt ofensata, am depasit 15 ani de casatorie, prietene, si 40 de ani de trait de pamantul asta.
Continui sa-ti spun ca gresesti, insist chiar, exista multe fete al caror suflet NU poate fi cumparat.

Esti total pe langa. A zis cineva ca vrea sa cumpere sufletul unei fete? NU!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru senstein):

Asa zici?
Bun,hai sa vedem.
Avem o fata frumoasa in clip,care nu-l observa pe amaratul imbracat in salopeta,nu are ochi pentru el,nu ii poate intra in suflet,clar.
Ii apare frezat,parfumat,calare pe ultimul model de SUV si asa,reuseste sa se faca vazut,placut,fata i se ofera de buna voie.
Deci,ce-a facut ea?
S-a lasat cumparata de mirajul bogatiei,si-a vandut sufletul,mon cher.
Daca nu esti de acord,nu-mi pasa,tu esti cel care nu a inteles clip-ul.
Multe femei,habar n-au ca se vand(vezi Columbeanca and comp) si ca odata cu asta,isi vand si sufletul.
Dragostea adevarata nu poate fi cumparata.
Si, pentru dragoste adevarata, ai nevoie de suflet. Poate fi cumparat sufletul?

Clipul arata clar ce este femeia. Daca ai bani ai orice femeie, daca nu ai bani nu ai nimic. In ziua de astazi rar este o femeie care stie sa iubeasca cu adevarat.

Da asa este, dar in ziua de azi majoritatea sunt ca ea si putine care iubesc o persoana pentru ceea ce este si nu pentru banii lui. Sa-ti zic ceva, acum ceva timp nu am mai iesit in oras cu nimeni pe motiv ca nu am bani sa vad ce o sa se intample, au vazut ca nu am (dar aveam ca nu sunt pentru. mine o problema banii) 1 saptamana, 2, 3,4 o luna au uitat de mine toti iar cand au auzit ca a dat norocul peste mine, nu stiau cum sa mai faca sa se bage in seama... iar atunci am vazut cum si in ce fel sta treaba si dupa chiar a dat norocul peste mine si mi-a scos in cale o fata aproximativ cum imi doream, si am uitat de toti perversii. In final, daca ai bani ai orice daca nu ai, nu ai nimic.