| Oanix21 a întrebat:

Câte zile poate întârzia menstruația? Cred ca sunt însărcinată. Când e bine sa fac un test? În septembrie am avut menstruatie pe data de 7 până pe 12.
În aplicație îmi scrie ca trebuia să am pe data de 5 octombrie.
Am 10 zile întârziere. S-a mai întâmplat să am maxim 5 zile întârziere dar nu 10.
Contact am avut pe data de 18 septembrie și 2 oct.
Când se poate face un test? Am dureri de burtă și foarte mici de sani

12 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Poti face un test acum, daca ai ramas insarcinata, probabil ca ai ramas pe 18 septembrie.

Dar a existat ejaculare in interior? Daca zici ca ai mai avut intarziere nu cred totusi ca este vorba de o sarcina

| Oanix21 explică (pentru Robert2526):

Nu a avut ejaculare în interior absolut deloc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La sfarsitul acestei luni poti face testul, de obicei se face după 21 de zile de la ultimul contact sexual, ar trebui pana la sfarsitul acestei luni sa numai faci sex deloc si sa faci testul de sarcina la inceputul lunii viitoare.

| Robert2526 a răspuns (pentru Oanix21):

Atunci nu prea ai motive de teama. Trebuie sa descoperi insa problema asa ca o vizita mai intai la endocrinolog ar ajuta foarte mult

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Faci sex fara nici o grija si acum te panichezi ca ai ramas insarcinata.
Cu tipul de la tatuaj care e intr-o relatie din 2014 sau cu colegul de munca insurat?
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).

| Vvistula a răspuns:

Întârzierea menstruației poate varia de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de fiecare persoană. În general, dacă menstruația întârzie cu mai mult de o săptămână, este recomandat să faci un test de sarcină pentru a verifica dacă ești însărcinată.

Având în vedere că menstruația ta era așteptată pe 5 octombrie și acum ai 10 zile de întârziere, este un moment potrivit pentru a face un test de sarcină. Testele de sarcină pot fi efectuate în orice moment după o întârziere a menstruației, dar pentru cele mai precise rezultate, este bine să aștepți până la o săptămână după data așteptată a menstruației.

Simptomele pe care le menționezi, cum ar fi durerile de burtă și disconfortul la nivelul sânilor, pot fi asociate atât cu sarcina, cât și cu sindromul premenstrual. Totuși, dacă suspectezi că ești însărcinată, un test de sarcină ar putea oferi claritate. Asigură-te că urmezi instrucțiunile testului pentru cele mai precise rezultate și, dacă ai îndoieli sau întrebări, consultă un medic pentru sfaturi suplimentare.

| Oanix21 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu e treaba ta cu cine. Doar am cerut un sfat când aș putea face un test. Mulțumesc

| Oanix21 explică (pentru Robert2526):

În acesta dimineață fac testul. Sper să fie cum zici tu

| Miruna333 a răspuns:

Intarziere se pune de la 2 saptamani
Menstruatia intarzie din N motive, nu inseamna ca esti insarcinata doar pentru ca iti intarzie, citeste pe net
Cel mai mult mi-a intarziat o luna
Faci test la 21 zile de la contact

| Oanix21 explică (pentru Vvistula):

Test negativ azi dimineață, acum am scurgeri maronii, cred ca menstruatia este pe drum

| Oanix21 explică (pentru Miruna333):

A venit azi dimineață

| recedaniel1 a răspuns:

O Luna sau doua se cunoaste sarcina