| AndreiBalan123 a întrebat:

Cateodata experimentez anumite vise erotice care ma sperie.Desi ma sperie ma trezesc umed în zona penisului și am parte de orgasm cateodata, dar visele chiar nu-mi plac.Am o viata sexuala regulata și destul de plăcută dar visele astea mi se par foarte ciudate cateodata.Va dau câteva exemple scârboase.Am vise cu rude, copii,, chiar odată am avut cu un var de-ai mei.Mi se par deplasate rău. Trebuie sa ma ingrijorez sau ele nu reprezint nimic special? Va rog frumos sa ma lămuriți.

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Absolut deloc, nu trebuie sa le iei in considerare. Pana la urma sunt vise si acolo le este locul lor.

8 răspunsuri:
| DeaconuCorina a răspuns:

Daca udările nocturne apar in urma unor vise erotice, este normal. Nu ai ce face in mod deosebit să oprești aceste udari nocturne. Poți să consulți un medic urolog care îți poate spune ce poți face sa nu mai ai aceasta problema.

| AndreiBalan123 explică (pentru helpforyou):

Nu înțeleg de ce ma excita dacă mie nu-mi plac. Asta ma îngrijorează cel mai rău.

| doctorandus a răspuns:

Daca vrei sa scapi de vise umede, masturbeaza-te mai des.

| helpforyou a răspuns (pentru AndreiBalan123):

Probabil ca iti doresti sex, ai o viata sexuala regulata si "destul" de placuta. Deci este loc si de mai bine. De asta ai acele vise.

| AndreiBalan123 explică (pentru helpforyou):

Am o viata sexuala activa.Nu se întâmplă să le am des.Dar când le am ma deranjează unele ca sunt ciudate rău.

| doctorandus a răspuns (pentru AndreiBalan123):

... activa, dar sub nevoile tale sexuale.

| helpforyou a răspuns (pentru AndreiBalan123):

Daca nu sunt dese, este ok.

| RAY a răspuns:

Este subconștientul tău care devine activ și îți creaza ceea ce tu ignori conștient, dar asta nu înseamnă că e rău sau bun fantezii rămân fantezii, cum visam sa zburam când eram mici, tu învață cum să faci sex de calitate