Cele clasice : in masina, pe plaja, in casa pe podea sa nu deranjati parintii , in cada, sub dus,
sau : in baia de la piscina, in piscina (aici se vede ), in scar blocului ( la o oara tarzie daca stiti ca nu vine nimeni ), in baia de la discateca, pub; in lift dar sa fie pe stop, in mare, in parc, pe o banca(daca va prinde iti vor da amenda), nu-mi aduc aminte ca acum locuim impreuna si nu mai facem nebunii, cu toate ca ar trebui
La cinema In cimitir pe-o cripta, in biserica.La cabana.In cort.In boscheti prin parc.
Sau in fund daca cauti alfel de "locuri"
+ uri:
in capatiiul de fan, in fan in sura, in zapada pe un palton sau cojoc, rezemat de stalpul de telegraf, de un copac etc...
In fond: unde nimeriti momentul si nu va surprinde cineva sau nu lasati urme...
Orice e permis!
Iti zic de alea mai moderne...pe sifonier...la volan...la servici...in baie la restaurant...in autobuz...
In masina, in padure, la plaja, in locuri publice aka parc... sau puteti incerca cu persoane noi daca sunteti asa disperati dupa diversitate...
In autobuz...in masina in timp ce conduci/conduce...
...in fund...intrebuie sani
...in poiata ...in cotet
...intr-un parc
...bai publice...
...pe bloc...
...pe scaun...
...intr-un veceu la tara...
...intr-u tufis...
...in cabina de proba a unui magazin:X...
...incercati oriunde
Poi stiu si eu:in vestiarul de la sala de fitness, intr-o casa in constructie, in baia unui restaurant, in padure dupa ce ploua, in ploaie, in sauna, pe puntea unui vas ancorat in mijlocul oceanului), intr-o caruta(fara cai), pe o barca in mijlocu unui lac, intr-o masina parcata undeva la vedere(daca te tine)
si lasa-ti imaginatia sa zboare...
Blocati un lift si o faceti acolo.
Pe masina de spalat cand e pusa pe stoarcere, sa vibreze bine.
Ziua, intr-o camera alaturata in care sunt parintii ei.
La picnic [ sa se lase seara. cand se mai goleste imprejur. sub patura eu zic k e perfect. in natura]]... la tara in padure.in livada. sa fity mereu in suspans. ca daca apare cineva...
Da asa-i puteti incerca intr-un lift ... mergeti intr-un bloc unde nu cunoasteti pe nimeni 10 sau mai multe etaje. mergeti la ultimul etaj ( nu o sa se pre circule cu liftu dupa ora 18:00 seara pana la etajul acela... lasa-ti usa de la lift intre deschisa astfel in cat sa nu poata primi comanda de la parter... ce pot sa va spun... spor la lucru si mult curaj
Alexus123456789 întreabă:
Me_5216 întreabă: