Ma bucur ca mai sunt si baieti care cauta fete mai plinute, nu ca majoritatea, care vreau numai modele
BUna, pai de ce neaparat plinuta? Aha, sa inteleg ca asta e genul tau de fata...pai ce ai putea face? Ori iti cauti una mai slabuta si o pui la ingrasat, ori incearca sa agati o fata plinuta daca tie iti place e ok, nu pot sa spun eu cum sa faci, pur si simplu daca iti place vreo fata vb cu ea, spune-i ce simti, si asa poate vei fi cu ea, gusturile nu se discuta!
De ce vrei neaparat plinutza? esti tu mai plinutz si vreti sa fiti la fel? mai bine posteaza o intrebare''caut si eu o fata cu suflet bun; cum fac?'' sa vezi gasesti! fete sunt peste tot! intra pe undeva pe un site de id-uri, sau matrimoniale!
Diriga are in jur la 30 de ani si cam 150 de kg te intereseaza? si daca te bagi pe ea poate o convingi sa am si eu media 10 la engleza si iesim amn2 pe castig
Mai uite mai gasit pe mine
eu sunt plinuta?
daca vrei sa vb poti lasa un msj privat
La magazinu de fete plinutze nu e logic? in cluburi pe hai faiv pe strada pe forumuri pe TPU si lista poate continua la nesfarsit
Majoritatea baietilor) cauta fete "bune" cum zic ei da ma bucur ca tu esti un pic altfel iti apreciez alegerea si bafta la agatat
Anonima17191 întreabă: