Acum depinde si ce fel de print le mai aduc pe acasa.Un specimen cu 10 clase, fara prea mari planuri de viitor si care sa nu stie a lege 3 cuvinte, nu le prea face nici lor cinste.Depinde si de varsta mea, daca as avea sub 15-16 ani,le-as da dreptate,daca as fi un copil tembel care nu prea da pe la scoala sau are niste note ca vai de ele sau o mentalitate infecta,din nou,ar fi o treaba logica sa-mi interzica.
Anumite conditii find respectate, as avea o discutie civilizata, in care sa-mi impun punctul de vedere.
Depinde cati ani ai! Ca daca ai sub 18 ani, parintii cam au acest drept de interdictie! Si cred ca fiecare dintre noi a trecut o data prin situatia asta! Parerea mea este ca in 90%din cazuri, parintii iti vor binele! Asa ca ar fi bine sa faci asa cum vor ei!
Daca baiatul ma iubeste cu adevarat si ma vrea pentru ceea ce sunt nu mi-as asculta parintii pentru ca pana la urma nu ei imi dicteaza viata. Dar daca stiu ca el este un golan poate ca mi-as alege parintii.
Daca il iubesti si ai incredere in el te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii!
Sigur te vor asculta
spune-le ca il iubesti mult si ca nu poti sa stai fara el.:* SuCCeS!
Aici ma potrivesc cu tine. Parintii mei nu au fost de acord ca eu si iubitu meu sa fim impreuna. Si ce crezi ca am facut? Ca am lasat`o balta doar pentru ca mi-au spus ai mei? In nici un caz. El e persoana pe care o plac, o iubesc si cu care vreau sa fiu iar pentru acest lucru nu ma va impiedik nimeni. In nici un caz nu as renunta la el doar pentru ca mi-au spus a mei. Asa ca daca chiar simti ceva puternic pentru persoana respectiva atunci nu renunta. Succes!
Cu siguranta nu acum depinde si de persoana de cat de mult o iubesti cat de serioasa este relatia lor. Eu unul as faceo.
Buna asa am patit si eu acum 2 ani in fine parinti nu voiau sa auda de el `
chiar nu ma mai lasau sa ies din casa ma urmareau ca orice pas. . Dar incearca sa stai de vorba cu ei ` daca chiar crezi ca meriita si il iubeSti mult... dar nu te certa cu pARinti pentru el daca l-ai cunoscut de cateva zile saptamani stiu eu ` daca chiar il iubesti nu te desparti de el
` nu uita : dragostea depaseste orice obstacol :* funda
?
Tâmpea întreabă:
FireLollipop사람에게 întreabă: