Deci femeile nu pot sa aiba alta calitati decat felul cum arata? Degeaba are studii, castiga bine, are hobbyuri interesante, e empatica si afectuoasa, se implica in actiuni sociale, ii place sa ii ajute pe cei din jur... daca are cateva kg in plus e complet lipsita de valoare.
Pe tine ce te opreste sa iti faci si tu un check list? Oricum nu asa functioneaza, valabil pentru ambele sexe, ca doar e vorba de un om, nu de un produs care indeplineste niste specificatii, insa tu esti liber sa crezi cum doresti.
Întrebarea asta combinata cu nickname-ul tau vorbesc foarte clar despre faptul că GiocoDiMano o sa fie activitatea ta principala pentru mult timp de acum înainte.
Deci,stai,tu confunzi marfa cu ambalajul.
Da, sunt și fete care au cerințe cat carul,dar și bărbați care au,de asemenea cerințe cat carul(să aibă parul de o anume culoare,sa nu aibă vergeturi,să știe să gătească,sa știe să se comporte etc)
Așa că afirmația ta e pe jumate adevărata, cealaltă e falsa, pentru că sunt și femei care nu vor multe chestii de la un bărbat,vor doar iubire,înțelegere, respect,cum sunt și bărbați care vânează astfel de atuuri.
Întrebarea ta e foarte prost formulată,să-mi fie cu iertare,dar trebuia să sune ceva gen "Ce ofer eu femeii de lângă mine ca să-mi ofere ea,la rândul ei?"
Pentru că,vezi tu, partenerii noștri sunt oglinda noastră și asta am vazut-o în relațiile mele, deci nu e ceva inventat.
Daca eu ofer iubire celuilalt, celălalt îmi va oferi mai multa iubire.
Pentru că iubirea nu presupune numai schimbat de saliva și secreții mai știu eu de care, iubirea e mult mai profundă de atât.
Ceea ce numești tu, e mai degrabă relație convențională și atât, dar nu e o relație bazată pe iubire.
Esti un cretin prietene daca tu vezi femeiile numai pentru sex, vai de capul tau o sa ai femei cand o zbura porcu
Oferă păsărică lor cică gratis și dacă ajungi la greu te lasă sau daca întâlnesc altul mai frumos, asta e realitatea, multi trăiesc Intr o lume idealistă și se amăgesc cu minciuni, iubirea la femei e că praful in ochii
RAY întreabă: