Buna,pai nimic nu e sigur, depinde de cei 2, ce sentimente exista intre ei.
DAca 2 pers se iubesc,ca relatia sa fie de lunga durata,trebuie sa existe iubire,respect,comunicare, intelegere, incredere!
In primul rand increderea unul in celalalt, comunicarea si bineinteles cei doi sa fie compatibili si la o problema sa stie sa ia ambii deciziile impreuna. daca u o tii pe a ta ca e neagra si el zice nu ca e alba.nu puteti merge prea departe si fiecare trebuie sa stie sa lase de la el
Absolut nimic. O relatie nu poate fi asigurata. Asta numai dragostea iti poate garanta
O relatie de lunga durata se destrama numai daca intervine monotonia,plictiseala sau infidelitatea.
Deci poti sa ai o relatie de lunga durata numai daca aceasta se bazeaza pe respect,devotament,sinceritate, daruire SI MAI ALES IUBIRE, din punctul meu de vedere o iubire neconditionata
Numarul mare de interese comune si activitati; Aceeasi mentalitate si mod de a privi lucrurile; Respectul mare reciproc; etc...
Increderea,intelegerea,fidelitatea,respectul,comunicarea si sinceritatea unuia fata de altul, o viata sexuala pozitiva si stabila, sa nu se lase influentati de alte persoane, etc
Pai...
iubirea(adevarata)
sinceritatea
devotamentul
sa tineti legatura
sa nu credeti toate barfele care sse spun(ex:vezi x ca iubita ta sta cu y)barfele sunt tampenii...parerea mea...
sper ca te-am ajutat cu cat am putut
Respectul,increderea si dragostea din partea amandurora si n-are cum sa nu mearga.
mihail2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: