| RAY a întrebat:

Ce anume simti pentru o persoana de sex opus care isi spune ca nu esti atractiv fizic? ai putea ramane prieten cu respectiva persoana?

Răspuns Câştigător
| P3d1a a răspuns:

In general nimeni nu ar fi bucuros/a sa auda ca nu e frumos/a, insa felul in care accepta asta difera de la persoana la persoana, unii nu ar fi afectati deloc, unii s-ar simti foarte prost, unii ar incerca sa isi corecteze aparentele, alti ar evita persoana respectiva, etc.

9 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

"Ce anume simti pentru o persoana de sex opus care isi spune ca nu esti atractiv fizic?"
Mi s-a mai zis câteodată, dar prefer sa mi se spuna adevarul daca il cer in loc sa fiu mintita.
Nu toti suntem atractivi fizic si cand o persoana ne intreaba ce parere avem despre aceasta fizic si/sau mental ar trebui sa fim sinceri.
Daca cineva mi-ar spune asta nimic nu s-ar schimba.
De ce ar trebui sa schimbe ceva daca persoana respectiva a fost sinceră?
"Ai putea ramane prieten cu respectiva persoana?"
De ce nu?
As fi putin trista la inceput, dar pentru mine nimic nu s-ar schimba din moment ce eu apreciez oamenii sinceri.

| RAY explică (pentru P3d1a):

Tu personal ai ramane prieten cu respectiva persoana?

| RAY explică:

Nu cred asta, ceva simti cand isi spune cineva nu esti atractiv fizic

| pixxie93 a răspuns:

Categoric nu aș rămâne în niciun fel de relație cu acea persoană. Nici amicală macar, ca și caracter port ranchiună persoanelor care ma jignesc și in general iert foarte greu. Dacă persoana e de sex masculin, m aș simți jenată, tristă, și m-aș gândi mult dacă acea persoană are dreptate sau nu. După cum am mai spus și in răspunsurile întrebarilor mele, pe mine m-au refuzat o grămadă! And i'm still trying laughing. Totul se rezumă în a vorbi pe rețele de socializare, dar când mă văd în realitate coboară capul ca să nu mă salute. Probabil nu sunt cum se așteptau ei să fiu. Faza asta mi s-a întâmplat cu un băiat român, am vorbit pe Instagram. că bună, ce mai faci, adică nimicuri. Când peste două zile mă întâlnesc cu persoana respectivă și întoarce capul. Vaaaai, m-am enervat foarte tare, e un defect de-al meu încă lucrez la el laughing Mi-am văzut de drum și nu am mai vorbit cu el de atunci. Persoanele de genul nu merită nici măcar un salut, nici educat nu trebuie să fii cu ei.

| RAY explică (pentru pixxie93):

E de prost gust asa ceva sincer,daca nu o placi nu inseamna ca nu merita atentia ta parerea mea, eu mereu am vorbit cu o fata, baiat indiferent de fizicul lor, isi urez multa bafta eu unu as da o sansa daca fata ar fi sincera, serioasa

| pixxie93 a răspuns (pentru RAY):

Mi se pare o lipsă de educație să spui unei persoane ca arată rău. Da cine ești tu!? Dacă persoana aia are o zi proastă, și un cuvânt în plus o face să intre in despresie? Sau ea se iubește așa cum e ea/el. Mereu gândesc astfel. Dacă nu ai nimic bun/frumos/constructiv de spus mai bine taci din gură și vei fi mai câștigat. Eu am oglindă acasă mă văd în fiecare zi, nu am nevoie să îmi spui tu că sunt nasoală sau grasă, pentru că nici eu nu îți spun parerea mea despre tine.

| RAY explică (pentru pixxie93):

Asa e, sincer ma mir ca mi ai dat cerere de prietenie dupa ce mai vazut sau ca vb de Instagram

| pixxie93 a răspuns (pentru RAY):

De ce nu te-aș întreba, suntem oameni nu huni, putem avea un dialog. Și nu te-am văzut. unde ai poză cu tine? Nu te mai mira atâta ca și cum ai fi un monstru și nimeni nu ar vrea sa poarte un dialog cu tine, sau nu ai fi demn de nimeni. Nici măcar de cineva care vrea sa vorbească cu tine happy

| MarioDraghi a răspuns:

Aș rămâne prieten maș schimba putin, și când e lumea mai dragă, aș rupe orice legătură. Eu așa aș proceda.