Nu intru cu asteptari intr-o relatie. Toti intra cu asteptari dar, cum ramane cu oferitul? Daca ambii intra intr-o relatie cerand, nu va fi de durata, vor aparea probleme. Intru daruind cat simt nevoia, inainte sa intrii intr-o relatie, trebuie sa fii fericit singur, daca esti fericit doar intr-o relatie, cand se termina acea relatie, persoana aceea pleaca cu fericirea ta, pentru ca tu te-ai bazat pe fericirea care acea persoana ti-o crea. Nu e bine ca fericirea ta sa fie in mana unei persoana, daca acea persoana pleaca, iti ia tot. Sunt fericit singur, asa pot fii fericit si intr-o relatie, pentru ca nu pun presiune pe persoana cu care vreau sa fiu, sa fie responsabila de fericirea mea. Astfel nu e presiune, iar daca persoana respectiva pleaca, eu fiind responsabil de fericirea mea, nu imi ia nimic cand pleaca, raman bine. Bagati asta la cap pretenasi si nu veti mai suferii?
Cool,si acolo ce sa faceti? de curand vad un serial cu vrajitoare, demoni
O relatie te ajuta din multe puncte de vedere, vine cu multe impliniri, iar asta e un motiv pentru toti, cred.
Cat despre asteptari, fidelitatea, respectul, sinceriratea, daruirea sunt niste necesitati.
Faptul ca ma poate completa, ma poate face sa mai uit de probleme, imi poate oferi dragoste, afectiune si atentie.
O femeie e mai grijulie de fel, daca esti racit si iti uiti medicamentele,, te suna pana se asigura ca le-ai luat de 2 ori )))) asta asa ca o paranteza.
Ma imping sentimentele, simturile nu ceva planuri anume.
Sa ma iubeasca, sa ma asculte, sa ma respecte sa fie cu si langa mine.
Gandul ca pot petrece momente frumoase alaturi de cineva si nu traind toata viata ca un labar trist si, sau frustrat.
Faptul ca ma simt eu insumi cand sunt cu persoana respectiva si faptul ca pot vb cu ea chiar si atunci cand nu vorbim si ne uitam unul la altul.
Cel mai mult si mai mult ma motiveaza atasamentul fata de persoana respectiva.
Ma astept sa fie o persoana buna, cu capul pe umeri, simtul umorului.