| Alexxiax98 a întrebat:

Ce ar putea distruge o intalnire perfecta pana la acel moment?

18 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Ar putea fi o nepotrivire de viteza. Daca unul din cei doi are viteza prea mare, il poate pierde pe cel mai lent. Mai pot fi si alte motive: un telefon, un gest, o atitudine, o persoana in plus, un cuvant, o revelatie, o combinatie de mai multi factori si multe altele. Daca insa cei 2 se inteleg perfect, simt o atractie reciproca si au gandire asemanatoare, atunci slabe sunt sansele ca acea intalnire sa nu fie una reusita.

| mihai69 a răspuns:

Cred că răspunsul corect e „flatulența".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comportamentul "urat" cu alte persoane.

| MihaiAndrei666 a răspuns:

Aroganta

| Endoryus a răspuns (pentru mihai69):

Ar fi "romantic" daca s-ar intampla la ambii simultan laughing

| Plato a răspuns:

Sa-si scoata țigările
Sa spuna "Ciolos copilul lui Soros"
Sunt foarte multe posibilitati laughing

| Endoryus a răspuns (pentru Plato):

Sunt multe care fumeaza in ziua de azi. Cand eram eu mic era mare "chestie" sa fumezi ( te ascundeai) dar ce am vazut in septembrie. Nici copilele nu mai erau pe ascuns, fumau fara probleme peste tot.

Răspuns utilizator avertizat
| Plato a răspuns (pentru Endoryus):

Eu nu sufăr fumatul, nu pot accepta.

| Endoryus a răspuns (pentru Plato):

Am vazut si cometa. Avem ceva in comun se pare.

| Raven a răspuns:

Un dezacord gramatical, moartea pasiunii, din punctul meu de vedere.

| OrdanKarris a răspuns:

Nu ies la "intalniri" oficiale. Intalnirea e ca interviul pentru job. Sunt in dezavantaj complet, trebuie sa-i demonstrez ei ca sunt ceva mai bun decat un posibil violator si nu-mi place asta. Nu ies la intalniri.

Ce ar distruge totul? Sa aflu sau sa deduc cat va trebui sa O "astept" pentru sex. Asteptarea nu e asteptare, e felul ei a ma testa cat de mult sunt dispus sa indur de dragul ei. In momentul ala, pe loc ii spun "seara buna" si plec in alta directie. O las cu fata in soare. Nu stau cu nimeni si de dragul nimanui daca nu obtin si eu ce ma intereseaza. O a 2-a chestie care mi-ar strica buna dispozitie ar fi sa aflu ca e o necioplita si ca ma face de ras in public. La fel, m-as face instant ca nu o cunosc si as lasa-o cu botul in soare. Daca ea face ceva neconform asteptarilor mele, o las balta instant si nu-i spun nimic. O las pe ea sa deduca sau sa-si bata creierii sa deduca cu ce a gresit fata de mine apoi sa ma sune. Daca nu ma suna, si mai bine, am scapat de o problema.

| mihai69 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Și dacă te sună?!?

| RoCkKiD a răspuns:

Sa apara fostul/fosta. laughing

| OrdanKarris a răspuns (pentru mihai69):

Astept sa vad ce are de zis si continui de acolo. happy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

O ragaitura sau flatulatie necontrolata.

| Andreeush a răspuns:

Infidelitatea.

| DanyDav a răspuns:

Prostia, desigur.