E SIMPLU! pai in primul rand trebuie sa cunosti un tip dragut care sa-ti placa da? ai grija sa nu aiba prietena si sa stie cum sa se poarta cu tine! dupa care incepi pur si simplu : daca esti fata'n fata sau mai bine e pe mess ii zici cati ani ai, in ce zodie, ziua ta, frati/surori/ ce iti place, daca ai fi langa mine ce ai face, cum merge la scoala/liceu/facultate/, ce planuri are pentru .....nush ce. si dupa aia ii ceri nr facebook-ul va intalniti, discutati in continuare, deveniti cei mai buni prieteni si dupa o perioada crede'ma k o sa-ti zic acele cuvinte magice! Mai ofera'i cv, plimbati'va prin parc, pe hol la scoala, la inghetata, la cinema, si dupa care urmeaza pupicii si gata E foarte simplu, da' ai grija! Cu cat esti mai,, misterioasa" cu atat va vrea sa te cunoasca mai mult si sa stea langa tine. Fii draguta, mai fa o gluma, radeti impreuna, dupa care.....mai vedeti voi k nu mai stiu ce urmeazaBafta! sa'mi dai id tau si sa'mi zici cum merge!:X:X
Primul si cel mai important pas e sa-ti lasi sutienul acasa, sau sa porti unul cu deschidere simpla
Buna, in primul rand nu trebuie sa-i arati baiatului cat de mult il placi, revin
Dar cum arat totusi ca il plac?
daca il placi trebuie sa stii si ce hobby-uri are, ce carti citeste, nu? intra cu el in discutie pe temele astea, la a 3-4 intalnire lasa-l sa te sarute pe obraji sau chiar pe buze
Aproape 19
De ce?
Multi inainte! am intrebat si eu, m-am lasat dus de val, ma gandeam ca am dat informatii unei persoane minore
Vad la profilul tau ca esti minor, nu-i asa?
nuuuuuuu, mi-am modificat eu data nasterii, scuze
Dar totusi, cati ani ai? Sincer acum...
Si ...indraznesc sa iti mai pun o intrebare: de unde esti?
Aceste intrebari au raspunsuri confidentiale, exista mesagerie pe TPU
Din pacate nu am inca acces la ea. Sunt junior, nu senior.
Wow... am reusit sa iti trimit un mesaj.
Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmez intr-o relatie? Ce ar trebui sa fac? Cum as putea sa am un prieten? Care sunt pasii?