| numaiuna a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca sa am un prieten? Care sunt primii pasi?
Va rog, raspundeti-mi la intrebare. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Stassy a răspuns:

E SIMPLU!laughing pai in primul rand trebuie sa cunosti un tip dragut care sa-ti placa da?thinking ai grija sa nu aiba prietena si sa stie cum sa se poarta cu tine! dupa care incepi pur si simplu : daca esti fata'n fata sau mai bine e pe mess ii zici cati ani ai, in ce zodie, ziua ta, frati/surori/ ce iti place, daca ai fi langa mine ce ai face, cum merge la scoala/liceu/facultate/, ce planuri are pentru .....nush ce. si dupa aia ii ceri nr facebook-ul va intalniti, discutati in continuare, deveniti cei mai buni prieteni si dupa o perioada crede'ma k o sa-ti zic acele cuvinte magice! Mai ofera'i cv, plimbati'va prin parc, pe hol la scoala, la inghetata, la cinema, si dupa care urmeaza pupicii si gatahappy E foarte simplu, da' ai grija! Cu cat esti mai,, misterioasa" cu atat va vrea sa te cunoasca mai mult si sa stea langa tine. Fii draguta, mai fa o gluma, radeti impreuna, dupa care.....mai vedeti voi k nu mai stiu ce urmeazalaughingBafta! sa'mi dai id tau si sa'mi zici cum merge!happyhappyhappy:X:X

18 răspunsuri:
| Stassy a răspuns:

Mmm....dezvolta...thinking

| numaiuna explică (pentru Stassy):

Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmez intr-o relatie? Ce ar trebui sa fac?

| numaiuna explică:

Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmez intr-o relatie? Ce ar trebui sa fac? Cum as putea sa am un prieten? Care sunt pasii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, in primul rand nu trebuie sa-i arati baiatului cat de mult il placi, revin

| numaiuna explică (pentru anonim_4396):

Dar cum arat totusi ca il plac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru numaiuna):

daca il placi trebuie sa stii si ce hobby-uri are, ce carti citeste, nu? intra cu el in discutie pe temele astea, la a 3-4 intalnire lasa-l sa te sarute pe obraji sau chiar pe buze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

Aproape 19happy

De ce?happy

anonim_4396

Multi inainte! am intrebat si eu, m-am lasat dus de val, ma gandeam ca am dat informatii unei persoane minore

Vad la profilul tau ca esti minor, nu-i asa?happy

anonim_4396

nuuuuuuu, mi-am modificat eu data nasterii, scuze

Dar totusi, cati ani ai?happy Sincer acum...

Si ...indraznesc sa iti mai pun o intrebare: de unde esti?

anonim_4396

Aceste intrebari au raspunsuri confidentiale, exista mesagerie pe TPU

Din pacate nu am inca acces la ea. Sunt junior, nu senior.

Wow... am reusit sa iti trimit un mesaj.happy

| MasterYoda a răspuns:

Primul si cel mai important pas e sa-ti lasi sutienul acasa, sau sa porti unul cu deschidere simpla