Sal! Pai eu cred ca explicatia este urmatoarea : te-ai combinat cu actualul pentru ca in mintea ta a fost ca asa il uiti mai repede pe fostul care si-a batut joc de tine, insa pe actalualul nu il poti iubi pentru ca inca nu te-ai vindecat de fostul chiar daca si-a batut joc de tine inimii nu ii poti poruncii sa se opreasca pe loc si sa nu mai simnti nimic in plus de asta crezi sau nu noua fetelor in general mai ales la adolescenta ne plac baietii rai care ne fac sa si suferim nu doar care ne pupa peste tot si sunt finuti pana la D.zeu, ciudat dar astea suntem in general:d "ciudate". Solutia din punctul meu de vedere este urmatoarea pe actualul nu are rost sa il incurci pentru ca este clar nu ai nici o treaba cu el si nu iti place deci mai bine o perioada singura iesi cu fetele pe afara la terasa, mergi la shopping, vezi un film, fa alte activitati care te binedispun si lasa timpul sa vindece inimioara. Sper ca ti-am fost de folos te pupic si ai grija de tine, cu rabdare o sa gasesti o persoana speciala!
Ai face bine sa-i dai drumul actualului. Ti-ai batut joc de el. Sa-i spui acest lucru.
Eu zic sa ii zici lu actualu ca nu ti la el. si sa va despartiti, daca continui tot asa o sa ii iei locul fostului si o sa iti bati joc de el... gandeste-te cum te-ai simtit tu!