Daca iti pui intrebarile astea inseamna ca nu e genul de baiat ''cuminte''. Daca e din categoria celor care le place ''distractia'', las-o balta.O sa te iubeasca azi, maine, poimaine, poate un an cel mult.
Ori s-o lasi mai usor cu gelozia si sa-ti respecti iubitul mai mult ori o sa ajungi la concluzia ca nu-l mai iubesti.
Ba da, il iubesc, pur si simplu sunt foarte geloasa pentru nimicuri.
Pai daca sunteti impreuna de 9 luni nu are cum sa te insele pentru ca deja este o relatie destul de intarita. Si in plus nu ar trebui sa te porti altfel cu el trebuie sa te porti ca si cum ar fi prima data cand te indragostesti de el pentru ca daca tu nu te vei mai purta la fel ca prima data cu el e si logic ca el sa numai simta ceva pentru tine si sa fuga la alta. Mult noroc
Da, mersi. Cred ca trebuie sa scap de prostiile acestea din cap!
Daca tu gandesti asta, inseamna ca asa e ).
nu cred ca poti sa scapi. doar un om nepasator fata de relatia lui nu are probleme.
Nu sunt nepasatoare, si nici el nu e. Pur si simplu ca la orice fata apar temporar astfel de ginduri!
Păi și după 9 luni nu există încredere la voi?
Care e motivul, ce-a făcut el de nu ai încredere?
Unde e încrederea? Sinceritatea din cuplu? Înțelegerea? Mai ales din partea ta, tu n-ai încredere în el și nici nu îl înțelegi dacă el o ieși cu prietenii sau cu alte fete afară, nu trebuie să crezi că el te înșeală.
Pai asta am zis. ca nu esti nepasatorare, si din cauza asta te gandesti...
Clar.
Nu ai incredere in el, deci nu face sex.
Spun asta pentru ca am citit si restul intrebarilor tale.
Anonimaaaa81839494 întreabă: