Timida e putin posibil, dar daca ainceput sa iti povesteasca despre ea din prima si sa iti arate ca o atragi nu prea cred. Exista si posibilitatea ca ea chiar sa fi avut teme si ce mai zicea ea, nu te gandi numai la rau. Incearca sa o inviti in oras, iar daca zice nu intreab-o de ce si in functie de raspuns mai insista sau las-o balta. Succes!
In seara balului fata te-a placut dar a ramas dezamagita ca tu ai plecat. Exista un proverb: "bate fierul cat este cald". Acum este tarziu.
Ea a vrut doar sa fie prietenoasa nimic mai mult!
Dupa cand ai inceput sa o cauti ai speriat-o si acum te evita pentru ca nu vrea sa-ti dea iluzii si sa-si ingreuneze viata.Are prieten, daca o interesai te saruta acea seara.
Nu o mai cauta altfel o sa te cam urasca. Daca ti-a vorbit o seara si ati dansat nu inseamna ca de acum trebuie sa fiti Romeo si Julieta.
Nu vreau sa fiu rea, sunt doar realista.
O fata oricat ar fi de timida sa zic asa daca a observat faptul ca tu ai vrea sa ai o relatie cu ea nu te evita. poate te place mai asteapta si tu putin, caut-o vezi cum reactioneaza.
Eu nu stiu ce za zic..ar cam trebui sa ii zici ca o placi sa sa te scuzi daca o sperii dupa aia ii ceri parerea despre tine si o intrebi daca vrea ceva in legatura cu tine daca nu.I'm sorry!