Sa aiba ce nu am eu si sa-si faca menirea data de la Creator : sa se supuna in pat si sa ma iubeasca.
Sa imi fie jumatatea lipsa in completarea ciclului dat de cei de sus pentru cei de jos.
Pana sa se ajunga in punctul ala, trebuie sa existe un sentiment de atractie, o chimie si sentimente... Odata ce se ajunge in pat, e normal sa existe respect(ma refer sa se ia in considerare sugestiile si starea celuilalt) si reciprocitate(de preferat, fara a fi ceruta)...
Am așteptarea sa nu minta, sa nu fie tarfa, sa nu fie infidela, cât despre sex nu asta e baza a cv serios
Sa fie energica asta pana la vreo 50-55 ani dupa aia pretentiile scad te multumesti sa fie treaza sau chiar vie.
Am dominat-o pana la urma pe tipa aceea care era afectuoasa cu mine si i-am mai descoperit un tatuaj.
Am avut mai mult timp liber de cand nu a mai trebuit sa raspund la toate tampeniile pe care mi le scriai tu.
Trebuia sa pleci mai devreme.
Pleaca de tot si nu mai sta toata ziua ca o ciudata pe profilul meu. De fapt, nu, o sa te las eu maine fara motivul care te face sa fii aici in continuare, pentru ca aparent esti prea inapta sa te tii de o decizie pe care tu singura ai luat-o.
Pa, draga mea rosa.
https://pastebin.com/uA9e9xYq
anonim_4396 întreabă: