| DorinnaBd a întrebat:

Ce ati alege intre iubit(a) si cel\cea mai bun(a) prieten(a)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitul meu trebuie să fie in primul rând cel mai bun prieten al meu.

Deci...

13 răspunsuri:
| Oto1515 a răspuns:

Pai ambele sau niciunul! E greu sa alegi dar sti prieteni te pot trada dar... Daca ai o relatie foarte serioass as alege iubitiul dar daca nu e ceva atat de important prietena

| IsabellaDenise a răspuns:

Cea mai buna prietena, pentru ca ea iti este mereu aproape. Cu iubitu te poti certa... si ramai fara nimeni, dar cu cea mai buna prietena iarta orice. Acum este alegerea ta. La cine ti mai mult. happy

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Prietenul/(a) cea mai bun/(a), deoarece este si o vorba: "Nu iti lasa prietenii vechii pe altii noi", la iubita nu stii "ce ii poate pielea", pe cand un prieten adevarat iti poate da opinii sincere si iti este mereu aproape, dar iubita te poate trada, iar atunci vei ramane singur. Cand iti gasesti o iubit(a) care sa se potriveasca cu tine prietenul cel mai bun iti va spune daca va sta bine sau daca isi bate joc de tine, deoarece de multe ori iubirea "te orbeste" si nu poti vedea anumite lucruri asa cum sunt ele.

| Zady a răspuns:

Daca prietenul te-a pus sa faci alegerea atunci nu te apreciaza, daca cea mai buna prietena ti-a cerut asta inseamna ca nu iti este cea mai buna prietena. niciuna dintre persoane nu poate cere asa ceva.gandeste-te bine la ce se intampla daca faci o alegere ca asta. daca il alegi pe el si se desparte de tine nici prietena nu o mai ai, daca o alegi pe ea si el ti-a cerut asta il vei pierde pe el, dar iti sugerez sa nu te iei dupa raspunsurile de pe TPU pentru ca asta te priveste doar pe tine nu pe cei de pe TPU. e o decizie care te afecteaza in mod direct asa ca tu va trebui sa gasesti o rezolvare.ai grija sa nu regreti

| Dr3yga20 a răspuns:

Pai cred ca un prieten care iti este aproape va fi asa probabil pentru totdeauna, in schimb o iubita nu sunt sigur si alta ca in ziua de azi mai usor iti gasesti iubita decat un prieten bun, deci se intelege la care sa pretuiesti mai mult. Nu zic ca trebuie sa ignori pe unul din ei, sau sa le dai valori cum ca 1 e mai important ca celalalt, dar daca ar fi un moment critic cam asta as alege.

| Ekcstsy a răspuns:

Iubita iti este cea mai buna prietena, cea mai tare amanta, confidenta ta, cateodata mama. Asta este parerea mea, si asta inseamna persoana iubita pentru mine.

| mgtow a răspuns:

Daca nevasta mea e tirul si prietenul meu e aerul imi aleg nevasta.

| ιυвιтα a răspuns:

Am avut de ales intre cele doua variante.
Din pacate am ales iubitul, pentru ca il iubeam
Dar relatia pe care o aveam cu fata respectiva nimeni nu o putea schimba, eram ca doua surori
Optez pentru cea mai buna prietena!

| NickiMinaj a răspuns:

Iubitul, cea mai buna prietena e probabil o grasa nesimtita care te uraste.

| Dizzч a răspuns:

Daca ai o relatie serioasa cu iubitul si crezi ca va dura..incearca sa o faci pe prietena ta sa te inteleaga. E foarte greu de ales dar uneori trebuie nu?sigh
El e imprevizibil si in orice zi se poate duce la alta daca nu te iubeste cu adevarat..prietena ta in schimb daca iti e o prietena adv o sa fie langa tine mereu sa te sustina si sa te ajute sa treci peste tot cu capu' sus!happy

| LIVIU1992 a răspuns:

Simplu: daca e femeie atunci aleg prima varianta, daca e barbat atunci nici una k nu is gay

| DorinnaBd explică (pentru ιυвιтα):

Am fost si eu in aceiasi situatie cu ceva timp in urma, si chiar am regretat ca l-am ales pe el, dar oricum prietenele mai iertat, si a trecut un an de atunci, si cu una din ele acum sunt cea mai buna prietena! Si cred ca cea mai buna prietena oricum va ierta, dar iubitul nu cred ca se va intoarce la tine.

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Sincer, nu am iubit dar mai simpatizam colegii de clasă când eram puţin mai mică.
Acum m-am maturizat şi nu mai consider că, "GATA! Suntem prieteni, vorbim, mă place, trebuie să-l plac şi eu pe Radu, Andrei, George, Florin, Alexandru, Ionuţ, etc. (nişte exemple, nu-s reale).
Dar prieteni au sentimente pure, primul motiv că, fiind doar prieteni ţi-i faci uşor, nu eşti emoţionată să vorbeşti cu ei, ştii clar că-ţi sunt prieteni, aşa la iubiţi, da ai încredere în ei, dar când vei fii mare, acum eu vorbesc din perspectiva unei puştoaice de 13-14 ani.
Depinde de vârsta ta.