Nr 2. timida! Este timida pana o descoperi, dar cand o vei face va fi o adevarata comoara.
Cea timida... fetele timide sunt de fapt cele mai vulcanice daca stii sa le descoperi
Cea timida, pentru ca chiar sunt pe cale de dispartie, si eu sunt una dintre alea timide cel putin in preajma iubitului
Paia de la 2, frate da eu am o iubita care e cam amandoua acum daca ar vedea ce zic despre ea ar veni cu o drujba dupa mine.
Depinde ce vrei, daca vrei aventuri, cea nebunatica, daca vrei relatie, cea cuminte.Bafta! rate&vote
Mai era o varianta.eu aleg fata draguta si timida care atunci cand iubeste e uneori nebunatica si perversa cu persoana iubita
Pai multumesc de raspunsuri. Cum niciunul nu m-a facut sa ma gandesc la cele 2, o sa vad la banchet care o sa faca un pas.
Pai uite... una mai perversa cu ce te ajuta? Crezi ca te satisface la maXim? Uite ca nu ! Fetele mai timide sunt cele mai bune fete Te satisfac daca stii sa le convingi e greu dar. in pat Nu ai ce zice Asculta ce zic ia-o pe aia timida Bafta!