| 0wUnkn a întrebat:

Ce ati alege intre o fata care e mai nebunatica, mai perversa, care ai putea face de-a prostii.Si o fata draguta timida dar stiu ca o pot scoate din acea stare. Astept raspusurile voastre
Cel mai bun raspuns are funda

13 răspunsuri:
| Danielbc a răspuns:

Mai era o varianta.eu aleg fata draguta si timida care atunci cand iubeste e uneori nebunatica si perversa cu persoana iubita

| mgtow a răspuns:

Niciuna pentru ca in viitor te poti astepta de la surprize neplacute.

| SoNNy96 a răspuns:

Pai uite... una mai perversa cu ce te ajuta? Crezi ca te satisface la maXim? Uite ca nu happy! Fetele mai timide sunt cele mai bune fete happy Te satisfac daca stii sa le convingi happy e greu dar. in patbatting eyelashes Nu ai ce zice happy Asculta ce zic ia-o pe aia timida tongue Bafta!

| Esial a răspuns:

Depinde ce vrei, daca vrei aventuri, cea nebunatica, daca vrei relatie, cea cuminte.Bafta! rate&vote

| คlєxヅ a răspuns:

Paia de la 2, frate da eu am o iubita care e cam amandouahee hee acum daca ar vedea ce zic despre ea ar veni cu o drujba dupa mine.

| 0wUnkn explică (pentru Esial):

Eu cred ca u ai dat o intrebare nu un raspuns

| Esial a răspuns (pentru 0wUnkn):

Sigur ca as alege pe fata cuminte, e un gen de fata pe cale de disparitie.

| 0wUnkn explică:

Pai multumesc de raspunsuri. Cum niciunul nu m-a facut sa ma gandesc la cele 2, o sa vad la banchet care o sa faca un pas.

| lolly a răspuns:

Nr 2. timida! Este timida pana o descoperi, dar cand o vei face va fi o adevarata comoara.

| K1ndeR10 a răspuns:

Aman2

| pisicutza_7425 a răspuns:

Cea timida, pentru ca chiar sunt pe cale de dispartie, si eu sunt una dintre alea timide cel putin in preajma iubituluiwinking

| valentino52 a răspuns:

Threesome

| poesia a răspuns:

Cea timida... fetele timide sunt de fapt cele mai vulcanice daca stii sa le descoperi