Pai stai sa vezi...
Deci,intru pe usa si ii vad.Ea cu funduletul "bombat" si cu gura pe **** aluia tinand capul usor ridicat in sus in timp ce-si ia si pe la spate, da?
Ma dau in spate, inchid usa, ma duc la bucatarie, apuc 2-3 cutite, arunc in ala care-i da din spate(sa termine dracu' mai repede ca acolo rumez eu), ca doar stiu ca fac asta deci de ce sa n-o fac asa? Dupa asta, pe celalalt...el vreau sa realizeze ce a facut.Ca a f**-o-n gura pe aia a mea.Il omor incet.Mai intai o mut pe ea de acolo, undeva intr-o padure. Dupa ce am facut asta imi pun ceva pe fata, il duc in fata unui spital, chem medicii si detonez micile incarcaturi de ETN legate de picioare.Cu putin noroc scapa cu viata si regreta tot restul vietii ce a facut,daca murea si asta cine mai regreta? Ca pe ea o sa va spun cum o omor acum:
Bun,este intr-o padure, gura acoperita cu banda adeziva, legata de un copac, straluceste luna, urla lupii...etc,porcarii d-astea.
O *** in gura.Si in cur.Si in p*zda.Imi dau drumul in gura ei, dar nu o bag de tot.Doar putin,capul,sa i se duca sperma pe buze in gura. Dupa asta ii tai buzele, ii scot dintii si ii tai limba, nu o mai omor, oricum nu o sa mai poata spune ceva si m-am asigurat si ca nu o mai suge vreodata.Ii cos ***, asa...simbolic.Si fundul, bucile, nu gaura.
Bun, dupa ce am facut asta o arunc in mijlocul strazii si vad eu ce dracu' fac mai departe.
Porcaria asta a fost un scenariu de om tacanit care mi-a rasarit pe moment.
In realitate i-as tortura pe aia 2 dupa care i-asi gaza cu amoniac,clor sau dioxid de azot.Ei i-asi trage un viol in timp ce plange(vreau s-o doara cat mai tare,fizic, nu psihic) dupa care i-asi spune sa dispara dracu' si sa se intoarca doar daca vrea sex, ca din moment ce era iubita mea dracu', ma gandesc ca imi placea cum arata, nu?
In primul rand, sa te alaturi, sa fi al treilea. Dupa sa o lasi balta pentru ca nu merita .
Ma uit cum arata tipii, daca sunt mari si solizi, ma bag si eu, daca sunt medii sau slabi, ii aranjez si ma intorc si la tipa sa termin eu, dar tipa clar nu e iubita mea daca face chestii de genul.
Acțiunea s-ar desfașura astfel.
Probabil s-ar întâmpla in apartamentul nostru. M-as opri in fata lor si cu ochii goi as privii mainile tipului pe fesele iubitei mele in timp ce celalalt s-a retras cu hainele in brate intr-un colt. As zambi larg, as rade. M-as duce la frigider si mi-as lua o cola apoi m-as aseza pe canapeaua din bucatarie inca razand. In tot acest timp cei doi tipi s-au evaporat. Iar iubita mea vine ca o catea si se aseaza langa piciorul meu drept. Si plange, iar eu rad. Probabil spune ceva, dar eu nu o aud, ii vad doar buzele tremurand si se zbate la picioarele mele iar eu, cu imi schimb privirea. Nu mai rad, o agat de par si apuc sa o tarai doar jumatate din bucatarie caci se apuca de un scaun. Iar eu ma opresc. Imi scot o tigara si o aprind, si fara sa-mi dau seama cand se intampla asta o lovesc cu genunchiul in gura. Picadurile de sange se scurg pe gresia deja umeda. O ridic de par si zambesc, o duc la dulapul cu cutite si o pun sa alega unul...
Nu spun ce fac mai departe.