| ღNuTzAღ a întrebat:

Ce ati face, daca intr-o zi va treziti si sunteti fata(baietii) si baiat(fetele) pentru o zi? big grin happy

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face tot ce de obicei imi este interzis (baietii au mai multa libertate), si as lasa fetele insarcinate (alea care ieri au fost baieti) ca sa vada ce bine e.

| ღNuTzAღ explică (pentru anonim_4396):

laughing inetresant. big grin

| kitty00 a răspuns:

Pai cred ca m-as duce la o plimbare cu baietii si as vorbi de mine(sunt fata), as sta degeaba(asta fac baietii),rolling on the floor oricum voi incalca o regula a baietilorrolling on the floor fac dus intr-o zi care nu incepe cu ''sam''si se termina cu ''bata''rolling on the floorIn rest la fel ca inainte.

| ღNuTzAღ explică (pentru kitty00):

laughing rolling on the floor

| kitty00 a răspuns (pentru ღNuTzAღ):

Funda?laughing

| ღNuTzAღ explică (pentru kitty00):

Mai vedem si alte raspunsuri si atunci voi decide tongue

| ℓσνє a răspuns:

Bunahappy!
As incerca senzatii noi si tari laughing. Cred ca mi-as face multe fotografii in tot felul de ipostaze amuzante laughing. Apoi as incerca sa vad ce face iubitul meu in lipsa mea, sau ce crede despre mine laughing. Si categoric l-as pune la incercare cumva thinking Oricum, daca as afla ce-i place cel mai mult la mine, as fi perfecta pentru el laughing.

| kitty00 a răspuns (pentru ღNuTzAღ):

crying

| cozmin556 a răspuns:

As sta in casa toata ziua ca sa nu ma vada nimeni!

| KeporLove a răspuns:

Sunt Baiat. Cred ca daca as fi fata as sta vreo 3 ore sa ii stric toate fardurile mamei si de ma ajuta corpu(adica sa fiu o bunaciunearolling on the floor ) m-as duce la plimbare in oras la plimbare cu pisica

| SongokuJR a răspuns:

Pai sa vedem, daca as fii fata, le-as intreba pe fetele celalalte ce parere au despre mine, as putea sa o intreb pe UbY Mealaughing daca ii mai place de mine daca ma insealalaughing, mi-a bate joc de ceilalti baieti, si nu mai stiu ce sa fac laughing

| FloriNk a răspuns:

M-as uita cat de mari am sanii laughing)

| ღNuTzAღ explică (pentru FloriNk):

laughingaxaxaxaxaxrolling on the floor

| CrazyPittica a răspuns:

As merge prin cluburi, as face toat lucrurile interzise din lume! Cred ca as fii cam scapat de sub control.

| aanny a răspuns:

Interesanta intrebarebig grin pei eu fiind fata daca as fi baiat...thinking pei as iesi cu baietii la fotbal sau pe unde mai merg ei laughing as face doua bai pe saptamana, as merge la sala sa fac patratele, mi-as pune un cercel, vopsi brunet si facut cu gel tepi si as practica mai multe sporturi care erau si sunt interzise femeilor frustratedbatting eyelashes

| Ađřıαηηα a răspuns:

M-as culca la loc.

| Rubiishor a răspuns:

As face orice face un baiat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KeporLove):

Http://www.220.ro/......oJ3ow04U3/ =))

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Buna, DaNuTzA!
As vorbi cu fostul prieten ca sa mă placa, m-as vorbi de bine la toți băieții, as mânca shaorma cu muraturi, as dormi pana târziu, m-as bate, le-as zice prietenelor mele ca sunt cea mai frumoasa dintre ele. chestii in favoarea personală laughing
F? puppy dog eyes