Trebuie sa ii faci cunoscute sentimentele pe care le nutresti fata de persoana ei.
Si,te-au ajutat sa intelegi iubirea lui Dumnezeu pentru tine?
Am vazut ipocrizia crestinilor care nu fac ce scrie acolo in pilde, am vazut doar pilda cu stransul banilor
Am azut partea buna sa strangi banii sa fi economic, in alta pilda sa fi harnic, inventiv, bun cu pers din jurul tau bine nu cu lenesi
De ce piesele de iubire sunt percepute de crestini ca pacate iar piesele care slavesc pe dracu sunt foarte promovate? ce are piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=114DWLHLXHY parerea mea este cea mai frumoasa piesa plina de iubire, armonie, caldura, speranta
Nu ala credeam ca face misto de mine dar cica nu-i nu pot acuza aiurea persoane straine, dar sincer habar nu are cei ba desit ba ateu, trebuie o data sa te hotaresti o viata ai daca esti ateu fi ateu, nu desit i o porcarie
Nu mi-ai raspuns la intrebare.Cat despre piesa pe care ai pus-o, nu imi place.
Nu isi place ca nu asculti, nici mie nu mi-a placut cantecele voastre apoi mi-a placut
Nu ala credeam ca face misto de mine dar cica nu-i nu pot acuza aiurea persoane straine, dar sincer habar nu are cei ba desit ba ateu, trebuie o data sa te hotaresti o viata ai daca esti ateu fi ateu, nu desit i o porcarie
Eu n-am alt cont si nici n-am avut de cand sunt din august acelasi cont intreba pe oricine de pe TPU
Ce-i aici ma?!? chat? Ema treci la religie, ACUM! mama ei de scolaritza!
Si tu poti sa-i spui Emei ca o iubesti si in privat! Ii zici asa: Ema! eu manelist agramat cu stofa de...matase, nutresc ca o nutrie sentimente da dragoste, amor si voie proasta.
Funda, hai ca ma grabesc!
Ma eu niciodata n-am facut astfel de afirmati tu inventezi da linkul
Da chiar n-am avut alt cont pe TPU decat asta in puls poti vedea la intrebarile mele, raspunsurii ma eu respect pocaiti ca maicamea e pocaita cum naiba cum sai jignesc? critic religia ca e o manipluare in masa dar nu jignesc persoane
Te rog sa ma ierti! M-a cam luat valul.Te astept la religie sa raspunzi la intrebarea mea.Cine stie, poate primesti funda!
Intreab-o pe fucksistem aia stie de antipatic eu nu fac afirmiati nefondate
Haha ma mituiesti! am raspuns deja... funda?
P.S. Esti iertata!
Ai raspuns, dar nu ai facut altceva decat sa ma critici ca sunt rasista, departe de mine gandul acesta!
andrreeaP întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: