Bună din nou.
Încă nu ești suficient de matur în gândire (o spui în gura mare cum să o convingi să îți facă un oral!) iar respectul față de ea dispare în secunda doi când sunteți în intimitate!
Acum stau și mă gândesc, oare ea știe ce faci tu aici, pe site? Ce problemă te roade pe tine care din punctul ei de vedere nu capătă formă!
La rece vorbind, o admir pe ea pentru că știe să se respecte, fosta mai are de învățat că nu trebuie să fie pus bărbatul în capul mesei!
Lasă orgoliul masculin și iubește-o așa cum este ea, nu să o spurci!
Pa, pa.
Daca fata nu vrea, nu trebuie sa o inpui, sau sai dai pastile nu cred ca esti normal la cap de ce faci asta acum chiar nu inteleg
Discutati despre ceea ce doriti fiecare de la celalalt.Nu nu mai in pat...in general. Vorbiti deschis despre chestia asta si ea se va simti mult mai bine.NU pastilele sunt solutia.NU face prostia sa ii dai droguri din pricina carora se poate imbolnavi, poate deveni dependenta sau poate muri.NU ai de unde stii cum va reactiona corpul ei la aceste substante. Aveti grija!
Eu tot vorbesc dar nu pune botul, nu ii dau droguri ca-s scumpe. Si asa cheltui cu ea cat pe naiba. Vreau si eu sa-ncerc ceva mai deosebit cu frisca chestii de genul. Da degetica isi face, ca am prins-o uitandu-se la filme deocheate. Ce mai religioasa este tipa, nu?
Auzi,dar cati ani are prietena ta? Poate e prea mica pentru asa ceva, si nu i se pare potrivit deocamdata.Din experienta iti spun, nu exista fata sa nu faca sau sa nu fi facut sex oral.Ii trebuie timp si daca te iubeste o va face pana la urma.Dar fara droguri sau orice de genul asta te rog.
Va rog sa terminati, faceti caterinca si certativa in alta parte, eu aici doresc niste sfaturi in legatura cu intrebarea mea, nu am nevoie de cearta in acest loc. Multumesc.
in primul rand imi place la nebunie intrebarea ta pentru ca a degenerat la nenumarate raspunsuri foarte amuzante...asa si acum problema tadepinde de vrsta ei,de durata relatiei voastre,de tipul de legatura dintre voi,etcin orice caz, daca te iubeste, si ai reusit sa o aduci in pat sa o si faci sa se simta bine va ajugne chiar ea in punctul ala cand se va simti pregatita.Ideea este sa nu o presezi,astfel se va inhiba si mai tare si ii va repugna maxim dorinta ta:pnu incerca sa o convingi,incearca sa o satisfaci tu pe planul ala. Faza cu mirositul nu am prea inteles-o daca te lasa asta nu'i asa greu sa iti folosesti "accidental si limba"o sa simta placere si o sa te lase,apoi las-o o data pe ea sa conduca,arata-i ca iti place ce iti face,ca iti face placere sa te conduca si sa te satisfaca, vrand nevrand va ajunge sa se gandeasca si la sex oral dorinta femeii e sa satisfaca partenerul, astfel isi satisface propriul orgoliudetinand controlul...asa ca trebuie doar sa ai rabdare, si sa o satisfaci tu mai intairestul va veni de la sine crede-masucces!
Pai, are 19 ani, eu am 18, durata relatiei 1 an si 3-4 luni cam asa. Ma iubeste, o iubesc, ii fac toate poftele numai ca vreau si eu ceva asa mai deosebit, nu ca nu mi-a fost facut sex oral (alte domnite se ocupau), dar daca tot este iubita mea de foarte mult timp de ce sa nu incercam acest lucru? Faza cu mirositul este alta treaba, nu pot sa folosesc limba accidental deodata ce a zis ca nu vrea, nu vreau sa o fortez ci vreau sa o fac sa inteleaga, sa accepte acest lucru. O iubesc prea mult si nu vreau sa fac ceva ce as putea regreta, tocmai de asta am apelat la voi. Ne intelegem foarte bine, si cand i-am zis de acest lucru nu s-a suparat ci mi-a raspuns ca nu doreste acest lucru ci sa ramanem la sex, fara oral si alte chestii perverse. Odata imi vorbea de casatorie dar nu am luat in serios, credeam ca glumeste... poate d`asta nu vrea, tine prea mult la mine si cine mai stie ce.
Daca ea nu vrea, nu ai nici un motiv sa insisti. In pat, ai voie sa faci numai ceea ce va doriti amandoi si va face placere neconditionata amandorura. In nici un caz nu trebuie sa ajungi sa-i dai droguri si sa-i pui viata in pericol. daca nu poti accepta asta, inseamna ac nu puteti fi un cuplu.
Sens prietene.mentionez ca nu abordezi bine problema in primul rand e religioasa
iar daca vey striga in timpoul partidei de sex... OHHH GOD! 1 cu siguranta ea te va lasa macar sai dai o limba... daca nu e multumita contacteaza-ma iti fac rost de alta gagica!
Cam are dreptate in cea ce vrea sa zica zero... exista urmatoarele posibilitati: gagikata s-a plictisit de tine, poti incerca so inbeti poate asa vei primi un raspuns sincer "de ce nu vrea", sau poate vei primi cea ce iti doresti, poate nu ii place cum "mirosi" acolo ...sau nu ai reusit so satisfaci indeajuns incat sa simta si ea nevoia sa te sadisfaca pe tine.Si eu sunt de aceias varsta cu tine si nu am reusit sa sadisfac fetele mai mari ca mine pe deplin decat cu mici "suplimente" unul dintre ele ar fi si boxul de performanta pe care il fac aproape zi de zi. Am niste mici intrebari pentru tine, si daca imi vei da un rasp sincer iti voi da si eu un raspuns sigur in proportie de 70%. Cat dureaza actul sexual normal? dar la "foc cu foc"?
Cate numere poti da unu dupa altul? Care e pauza dintre ele?
PS. Daca o fata isi face "degetica" in timp ce e cu tine nu pare o fata sadisfacuta, iar daca vei dori so sadisfaci deplin convingeo ca fara oral din partea ta nu se poate, daca esti in stare sai dai 3 numere, incearca ca in pauza dintre ele sa ii faci "degetica" oral...
Pofta vine mancand! Deci ai zis ca te lasa sa o mirosi? Atunci sarut-o pe langa, pe abdomen, pe picioare...din ce in ce mai aproape...si o sa se lase ea o data si o data! Bafta! Ideea e k trebuie sa o asiguri k nu vei face asta, chiar daca o sa o faci Nu o sa ii para rau, crede-ma
Prietene ma faci sa rad. Trebuia sa urmaresti firul discutiei. Zero face caterinca... Nu s-a plictisit, nu vrea ORAL, vrea orice numai ORAL nu. Si eu asta incerc sa fac, sa o conving sa faca ORAL...nu ma deranjeaza ca-si face degetica si ca se uita la filme xxx pentru ca ne stim de mult timp, nu avem secrete, nu nimic. Iti zic eu, nu duce lipsa de 'cuc', in fiecare seara si zi facem sex, acum e la ea acasa, de cand a nins mai putin dar facem. Eu fac fara pauza, eventual ma opresc sa ma "adap" si dupa inapoi calare. Numai in noaptea de revelion i-am dat peste 8 numere, nu am probleme cu numerele. Numai ca are orgasm prea repede dar duce fata nu are probleme. Iar de parasit nu se pune problema sa ma lase, ma iubeste prea mult pentru a ma lasa si in fond eu nu pierd nimic, ea e cea care pierde, deci nu se pune problema de a da papucii,
Bună.
Citește povestea fundei aici, http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Și revenind la oile noastre nimeni nu este obligat să facă ceva dacă nu vrea, aici nu funcționează munca de lămurire, dacă vine de la sine bine, dacă nu, nu!
La tine este o ambiție în comparație cu bărbații din anturajul tău care practică sexul oral!
Devierea de comportament sexual este degenerativă!
Îi ceri să-ți facă sex oral dar tu vrei să-i faci ei? Asta este întrebarea!
Pa, pa.
Mda, daca ai fi citit mai sus ti-ai fi raspuns singura la intrebarea care mi-ai adresat-o. Dar sa-ti raspund, eu sunt dispus sa-i fac ei cu conditita sa-mi faca si ea mie.Eu nu am mai facut niciodata cum nici ea nu a mai facut (mi s-a facut oral), si avem o relatie de 1 an si 4 luni si ma gandeam ca nu ar fi rau daca am incerca acest lucru pe langa ce facem noi.
Intre voi doi nu exista comunicare, tu doar ai impresia ca exista, dar nu exista.De la lipsa de comunicare pleaca totul. Daca ai fi mai intelegator cu ea si nu ai mai insista atat pe faza asta, va veni de la sine.Cum dracu vrei tu ca fata aia sa iti faca tie sex oral cand tu o presezi? In primul rand numai prin faptul ca o sacai atat la cap cu treaba asta ea si a pierdut increderea in tine.Da, nu are incredere in tine, iar tu nu ii arati suficient de mult ca o iubesti si ii respecti decizile!
Bv fetelor, aveti dreptate. si da esti foarte imatur. Acum fetelor, ia ziceti-mi si mie ati cunoscut vreodata un barbat care sa dea 8 numere fara pauza? barbat! nu... Iti spun eu ca daca dai 1 numar calumea (de calitate)(adica de cel putin30min) doarme 2 zile daramite sa mai aiba chef si de "degetica" . Io mai mult de o ora nu rezist fara pauza, si dupa o ora sunt transpirat cadrq, nici la box pe ring nu fac atata efort. Auzi 8 numere si stintific daca o iei dupa 8 numere ti se usuca ouale, nu mai zic ca nu exista om sa produca atata sperma pentru 8 numere. Si daca leai da palea 8 si de la al 4 nu ai mai avea pic de seva si daca am trece peste faptul ca trebuie sa fi super sportiv (super -man) tear durea muschiletul acela mic a doua zi de nai mai putea... Parerea mea e ca daca stii ce sa faci, o femeie normala poate fi sadisfacuta cat de cat si intr-o juma de ora. Poate la tine un numar dureaza 2 min atunci scuza-ma ia-ti o ciutanca de 13 ani care e de abia la inceput.Si rog fetele sa imi spuna daca gresesc,,?
Iar o femeie sadisfacuta si care are incredere in tine tiar face aproape orice capriciu... Adica daca esti in stare sa treci de faza asa cu "8 numere" si esti in stare sa dai 4 de 15 minute si ii provoci un mare ORGASM! o sa faca in limita posibilitatilor, ratiuni si normalului ce vrea muschiul tau. Rog fetele sa ma corecteze daca gresesc...
Bună iar.
Dacă ai întrebat o dată și ai fost refuzat, de ce ai mai continuat cu aceeași întrebare?
O plictisești!
Respectă femeia, nu-ți bate joc de ea!
Pa, pa.
Mda, am 18 ani, si la astia 18 ani ai mei am trecut prin multe... poate par imatur aici dar fata-n fata se schimba treaba. Am zis ca la alea 8 numere am facut pauza doar de baut apa, apa tonica ca e foarte buna. Iar cu calitatea numerelor, le dau pe cele mai bune numai ca are cam repede orgasmul. Cum sa nu rezisti? Eu am **** mult, de pe la 15 ani tot *** si din cauza asta m-am obisnuit cu numerele si pauza de cel mult 5 min. Dar stii cum sta treaba, pe la 6 trebuie sa dai mai incet, primele 2-3 asa mai repejor ca sa te simti mai bine si dupa asa relax. In fine nu o sa o mai bat la cap cu oralu.
Doream ceva mai mult de asta am insistat, dar nu o sa mai insist. Nu o plictisesc, ii place, adica si mie imi place, ne amuzam pe seama asta cu oralul dar tot nu cade. O respect ca o iubesc prea mult si nu as fi in stare sa-i fac ceva. Daca nu vrea, nu vrea. Eu vroiam sa experimentam ceva mai nou, ceva gen 69 dar nu merge. In rest facem de toate amandoi timp de 1 an si 4 luni de cand suntem impreuna.