| senstein a întrebat:

Ce barbat nu-si doreste sa aiba sex oral cu partenera lui!? Ei bine nici eu nu sunt mai prejos, problema este insa ca iubita mea este cam inhibata, nici gand de sex oral, nu ma lasa nici pe mine si nici ea nu vrea... doar ma lasa sa i-o miros atat, cum ziceam in intrebarea precedenta. Ce dreak sa-i dau sa lase inhibitiile astea? Am auzit de ceva licori sau pastile, spune-mi ce stiti sau ce ati pus in aplicare... Mentionez ca e o tipa mai religioasa; am discutat de multe ori pe tema asta, insa nicio sansa. Sex facem dar oral nu vrea deloc, am incercat sa conving dar pauza. Mentionez ca dau FUNDA la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
Încă nu ești suficient de matur în gândire (o spui în gura mare cum să o convingi să îți facă un oral!) iar respectul față de ea dispare în secunda doi când sunteți în intimitate!
Acum stau și mă gândesc, oare ea știe ce faci tu aici, pe site? Ce problemă te roade pe tine care din punctul ei de vedere nu capătă formă!
La rece vorbind, o admir pe ea pentru că știe să se respecte, fosta mai are de învățat că nu trebuie să fie pus bărbatul în capul mesei!
Lasă orgoliul masculin și iubește-o așa cum este ea, nu să o spurci!
Pa, pa.

31 răspunsuri:
| senstein explică (pentru Shottas):

Nu fumez, nu trag spiceuri, magic-uri s.a, doar beau.