| Radueu a întrebat:

Ce calitati ar trebui sa aiba fata de care v-ati indragosti? Dau funda cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| GheNsS a răspuns:

Fata de care m-asi indragosti ar fi o femeie hotarata,delicata cu gesturi delicate si cu o feminitate adorabila,inbracata la moda, intelegatoare bine inteles sa ma faca fericit in toate punctele de vedere (aspect, sex, inteligenta, comunicare). Femeia este un dar apreciazo pentru tot ceace ce face sau nu! big grin

3 răspunsuri:
| xCruz a răspuns:

Sa fie fidela, sa nu-mi ascunda nimic, frumoasa, desteapta...

| ÐÿÅ a răspuns:

Depinde si ce vrea el.
uite de exemplu un bun prieten de-al meu ( 22 ani ) a spus asa :
"Imi plac femeile complicate"
"Vreau o femeie matura"
"M-as indragosti de o femeie independenta"
"Caut o femeie cu sufletul bun"
Asta vrea el, dar alti baieti au cu totul alta parere de " femeia perfecta " pentru ei!

| Analytical a răspuns (pentru GheNsS):

"imbracata la moda", nu toate fetele sunt piţi, asta nu inseamna ca e si proasta! o fata inteligenta te poate atrage prin felul ei, simplitatea ei, faptul ca exista si iti este de ajuns! pentru un baiat ar trebui sa conteze: chipul ci nu corpul (o gaura toata lumea arelaughing ), inteligenta ei de preferat care cuprinde totul(comunicare, intelegere etc) si nu in ultimul rand cum se descurca in pat!winking e irelevant cat este de important acest detaliu insignifiant dar de nedescris de maaaret! laughing