Dacă-i bună, poți să-i zici asta...
Dar e riscant.Sunt fete care preferă complimentele mai fine și sunt altele atrase mai mult de chestiile mai directe.
De exemplu a mea, când i-am zis "ești foarte frumoasă", m-a întrebat ceva de genul "asta-i pe post de vrăjeală, nu?".
Iar când i-am spus că e o "bunăciune" s-a schimbat toată treaba...
Deci vezi și tu ce faci.
Pai cam da...si daca poti sa incerci sa vorbesti tu cu respectiva fata niciodata sa astepti ca ea sa te intrebe cv crede-ma ca stiu...
Sa fiu sincer ar trebui sa te intorci inapoi si sa uiti ca ai vrea sa te intalnesti cu ea. dupa ce dai de una si te indragostesti o sa iti blestemi zilele e greu sa iubesti. daca mergi doar sa te distrezi cu ea ia-o pe dupa brat spui ceau pupo pe obraji si mereti la un suc fi calm si incearca sa pui intrebari despre ea.
îi spui "Buna" si o pupi pe obraz! nu i mare branza este ceva "usual"nu i nevoie sa o sperii sau sa spui niste glume cu care ai sa te incurci!
Eu mereu cand ma intalnesc prima data cu o fata cu care am vorbit mult ii strig numele chiar daca sunt langa ea gen "iuliaaaaaaa! ce faci mai?:*"
rade, si incepem sa vorbim si sa ne miscam
'' buna'', continui cu un compliment ex. '' arati ft bine '', un sarut pe obraz / buze... Bafta!