| Anonima22042020 a întrebat:

Ce credeți de relațiile ascunse? Gen între 2 colegi de munca sau de facultate? Ar părea aiurea sau ciudat dacă eu și iubitul meu am vrea sa ținem relația departe de ochii colegilor și ne-am comporta când suntem in prezenta altor persoane ca și cum suntem doar prieteni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu ar parea ciudat, aveti dreptul sa va comportati ca si cand fiind doar prieteni, mai tarziu colegii s-ar putea auto-invita la nunta voastra.

9 răspunsuri:
| Anonima22042020 explică (pentru anonim_4396):

Dar crezi că dacă o ținem ascunsa și de familiile noastre o perioada o sa meargă? Adică gen sa ne întâlnim mai mult la mine(nu mă refer la act sexual, ci efectiv la a petrece timpul împreuna)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima22042020):

Consider ca puteti ascunde relatia fata de familie pana cand considerati ca sunteti pregatiti sa le spuneti. Dap, puteti sa va intalniti la tine si sa faceti diferite activitati.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi s-ar parea ciudat, sincer. Pare ca ar fi ascunsa pentru ca unuia dintre ei ii este rusine cu celalalt sau unul dintre ei are o alta relatie.

| Adry05 a răspuns:

Faceți cum vreți și cum simțiți n-are treabă ce crede unu și altul. eu de exemplu dacă am o relație îmi place să mă expun, vorbesc de a-l meu, îl arăt, da nu trebuie să fim toți așa

| anamaria82726 a răspuns:

Nu am o parere anume despre relatiile ascunse. Daca doua persoane au hotarat sa aiba o astfel de relatie, este decizia lor. Stiu ei mai bine de ce vor asta si nu am sa ii judec. Cat despre mine, eu nu as vrea sa tin o relatie ascunsa. Mai ales daca ar veni partenerul cu ideea. Prima chestie la care m-as gandi ar fi ca ii este rusine cu mine. Plus ca sunt o persoana destul de lipicioasa si cand imi place de cineva vreau sa il tin in brate incontinuu. Nu as vrea ca mereu cand suntem doar noi pe strada si facem ceva ca un cuplu sa ma gandesc ca ar putea aparea cineva pe care il cunosc si sa fiu mereu cu ochii in 4. Ca un om normal, as vrea sa pun poze cu el, sa facem story uri, sa ne tinem de mana cand ne plimbam etc. Dar cum am zis, cei care i-au decizia asta stiu ei de ce o fac. Poate chiar se plac, dar au in grupul de prieteni o persoana care place pe unul dintre ei si incearca sa o protejeze. Asta se intampla des. Dar nu consider ca merita sa tii o relatie ascunsa. Oricat de mult timp ai reusi, intr-un final tot se afla. Si oricum ar interveni monotonia odata si odata. Nu trebuie sa iti pese de ce zic ceilalti si afiseaza-te cu persoana de care iti place. Lasa lumea sa zica ce vrea. Nu merita sa va chinuiti sa va ascundeti fiindca nu ajunge nicaieri. Si cand se va afla se vor supara prietenii. Si ma gandeam ca daca sunteti din acelasi grup de prieteni si toti stiu ca nu aveti relatie, poate cineva,, se va da,, la unul dintre voi, vor fi atingeri etc. Si celalalt va trebui sa suporte

| Anonima22042020 explică (pentru anamaria82726):

Ideea tocmai asta e. O prietena comuna îl place pe băiatul pe care îl plac și eu. Nu e reciprocitate din partea lui, dar el nu vrea sa se simtă trădată prietena noastră pentru ca noi suntem împreuna.

| anamaria82726 a răspuns (pentru Anonima22042020):

Daca va placeti cu adevarat nu trebuie sa va pese neaparat fiindca daca e o prietena buna o sa inteleaga ca oricum nu avea sanse cu el din moment ce nu o place. Dar nici nu merita sa tineti relatia ascunsa, am zis de ce. Pana la urma totul se face cu vorba buna, o sa inteleaga

| Andreeush a răspuns:

Asta e problema voastră, însă nu văd rostul să vă ascundeți.

| Anonimus107 a răspuns:

Nu e deloc ciudat, ca si eu vreau asa de genul cand o sa am iubit, dar problema sunt parintii... Nu imi place sa-mi spuna o gramada de intrebari despre iubit si relatia sexuala, asta e foarte enervant pentru mine, dar daca sunt pregatita, ii voi spune la momentul potrivit, la fel si cu alti prieteni...mna nu cred ca e rau deloc, doar sa va pastrati relatia ca cineva sa nu vorbeasca pe la spatele vostru si o sa aveti mari neintelegeri mmm nu prea e bine! Nu te oblig sa faci asta, dar depinde de tine si de el daca vreti asa sau nu, nu e treaba noastra! Va pup