Chestia precum fetele, dupa primul lor act sexual se ingrasa/slabesc, li se maresc sanii, este doar un mit.
Aceste deformari, apar atunci cand corpul nu este suficient dezvoltat si fata isi incepe viata sexuala la varsta de 13-16 ani.
Daca o fata, dezvoltata atat fizic, cat si mental isi va pierde virginitatea la varsta de 18+, nu se va observa nimic in neregula la corpul ei.
Am o prietena care era destul de plinuta si incepandu-si viata sexuala la 14 ani, cand inchipuie ti ca nu era dezvoltata aproape deloc, a slabit destul de enorm si a ramas aproape nedezvoltata si acum la 18 ani.
Bineinteles, aceste lucruri difera de la femeie la femeie.
Principalul semn este acela ca ii creste considerabil apetitul pentru sex. Nu sunt transformari vizibile din exterior, doar mamele ( cele care sunt mame cu adevarat) isi dau seama ca fetita ei a devenit femeie, chiar daca ii spune sau nu fetitei ei dragi.
Depinde de fiecare imparte da le cresc sanii la toate dar oeunele sexul le ingrasa iar pe altele le slabeste in fiecare dintre noi au loc schimbari hormonale
Spun despre mine : nu m-am ingrasat si nici nu am slabit, am ramas asa cum am si fost spre binele meu..Deci,da depinde mult de persoana fiecaruia..desi sanii intr-adevar mi-au crescut, chiar ''vazand cu ochii'! Apare apetitul de a face sex si poate ca gindirea psihologica se schimba, in rest nu prea schimbari considerabile! O relatie frumoasa tie!
Dupa primul act sexual, in majoritatea cazurilor ramai la fel. Desigur ca mai sunt si cazuri in care slabesti sau te ingrasi. Cat despre sani nu cred.
Nu exsta nici un fel de modificare la nivel fizic! la nivel psihic faza cu apare apetitul pestru sex e o minciuna, apetitul pestru sex apare in faza de debut a pubertatii.
Nu se schimba nimic fizic, doar dupa o sarcina o sa se ingrase si o sa ii creasca sanii si devine mai lata in solduri. Dar am auzit de la cineva, pare stupid dar na cica daca este mov sub ochi nu mai e virgina.
Nu neaparat. Difera de la persoana la persoana dar in cele mai multe cazuri nu se observa nimic, doar daca nu era dezvoltata atunci abia dupa se dezvolta
Doar cand ramai gravida, se produc unele modificari (sanii se maresc, te mai ingrasi etc). Apetitul sexual nu-ti creste. In schimb, s-ar putea sa nu te mai satisfaca autoerotismul (la fel cum se intampla inainte de dezvirginare) si sa ai nevoie de un partener. Si daca ramai singur/a, devine problematic.