Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)
Take care!
Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)
Take care! ( PS: sunt si baieti care prefera fetele "de Bambu", cam putini dar sunt.
Imi cer scuze ca am postat de 2 ori (cam) acelasi raspuns. S-a restartat pc-ul si credeam ca nu s-a postat raspunsul.
Repet, scuze!
Mi-e sila de asemenea fete.
Dar si de baietii care spun ca nu isi doresc o asemenea fata langa ei...dar totusi o viseaza la ei in pat.
Nu prea te-ai indragosti? ...frate dragostea nu te intreaba "da ori ba", cand tia fugit cu adevarat ochi dupa ia incearca sa te bagi inseama cu ea nu conteaza ca e pitzi sau altceva tot fata e, si daca merge bine daca nu asta e
Pai da sunt enervante, dar unele chiar sunt de treabă chiar dacă sunt ele piți si așa. Dacă ai de gând să te îndrăgostești, prima oara cunoaște-o
@Succes
beausingurlamasamea întreabă: