Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)
Take care!
Pai da sunt enervante, dar unele chiar sunt de treabă chiar dacă sunt ele piți si așa. Dacă ai de gând să te îndrăgostești, prima oara cunoaște-o
@Succes
Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)
Take care! ( PS: sunt si baieti care prefera fetele "de Bambu", cam putini dar sunt.
Mi-e sila de asemenea fete.
Dar si de baietii care spun ca nu isi doresc o asemenea fata langa ei...dar totusi o viseaza la ei in pat.
Imi cer scuze ca am postat de 2 ori (cam) acelasi raspuns. S-a restartat pc-ul si credeam ca nu s-a postat raspunsul.
Repet, scuze!
Nu prea te-ai indragosti? ...frate dragostea nu te intreaba "da ori ba", cand tia fugit cu adevarat ochi dupa ia incearca sa te bagi inseama cu ea nu conteaza ca e pitzi sau altceva tot fata e, si daca merge bine daca nu asta e
beausingurlamasamea întreabă: