| MariusILY a întrebat:

Ce credeti despre fetele intepate, sau piti. va plac? Pe mine ma cam enerveaza si nu prea mas indtragosti de elebig grin astept pareri.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)

Take care!

6 răspunsuri:
| Raawr a răspuns:

Pai da sunt enervante, dar unele chiar sunt de treabă chiar dacă sunt ele piți si așa. Dacă ai de gând să te îndrăgostești, prima oara cunoaște-o happy
@Succes

| h3r a răspuns:

Daca as fi baiat, cred ca nici macar la o discutie nu as asista, daca respectiva prefera fitele.
Ca si fata, parerea mea este ca baietii prefera fetele de "gasca", comunicative, fara figuri, care nu sunt pline de ele la o intalnire. Mai pe scurt, cele naturale... atat fizic cat si moral. ( Pun accentul pe fizic)

Take care! ( PS: sunt si baieti care prefera fetele "de Bambu", cam putini dar sunt.

| Xtadelo a răspuns:

Mi-e sila de asemenea fete. big grin
Dar si de baietii care spun ca nu isi doresc o asemenea fata langa ei...dar totusi o viseaza la ei in pat. oh go on

| ReSp3c7 a răspuns (pentru h3r):

Bine spus.

| h3r a răspuns:

Imi cer scuze ca am postat de 2 ori (cam) acelasi raspuns. S-a restartat pc-ul si credeam ca nu s-a postat raspunsul.

Repet, scuze!

| mariumarius a răspuns:

Nu prea te-ai indragosti? ...frate dragostea nu te intreaba "da ori ba", cand tia fugit cu adevarat ochi dupa ia incearca sa te bagi inseama cu ea nu conteaza ca e pitzi sau altceva tot fata e, si daca merge bine daca nu asta e