| Dia_Alin_1999 a întrebat:

Ce credeți despre gay? Pro sau contra? Sunteți sau nu gay sau bisexuali, dau funda.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Homosexualitatea este genetica nu as putea fi contra, daca asa sunt ei ce vina au ei? ce vina am eu ca sunt hetrosexual? am ales eu asta? nu noi alegem asta si genetica, nu sunt de acord cu adoptia, un copil are nevoie de iubire materna si paterna

15 răspunsuri:
| мартна a răspuns:

Ca e normal sau nu, legal sau ilegal, eu sunt total contra cu homosexualitatea! Familiile sunt formate dintr-un barbat si o femeie, nu altfel!

| mihai69 a răspuns:

Nu cred nimic. E problema fiecăruia ce face în intimitatea lui. E valabil și pentru mine.

| Kira5854 a răspuns:

Eu am cateva prietene care sunt bisexuale si cateva care sunt lasby, deci nu am nicio problema cu asta, ba din contra le simpatizez foartemult. Sunt super cooperative, de incredere si nu am avut incidente neplacute gen sa se dea la mine sau sa ma faca sa ma simt incomod. Deci sunt total pro si am o urma de respect pentru ca au curajul sa fie diferite in functie de crea ce simt.
Cat despre baieti, cunosc un singur tip bi, dar niciodata nu am fost prea apropiata de el, fiind doar fostul unei prietene.

| Andrei101010 a răspuns:

Cine sunt eu sa dictez ce trebuie sa faca oamenii? E viata lor.

| AnonimJR4 a răspuns:

Eu nu sunt contra lor fiecare cu viata lor si in plus si ei sunt oameni ca si noi restul'. Deci cei care ii judeca doar dupa orientatia sexuala treaba lor. Fiecare cu opinia lui. Funda?

| deeeaqq a răspuns:

Nu, nu sunt bisexuală şi mi-e indiferent de atracția sexuală a altora.

| AlexCristi97 a răspuns (pentru RAY):

Nu esti de acord cu adoptia pentru ca are nevoie de iubire materna si paterna, dar fara sa fie adoptat exista toate sansele sa stea toata viata intr-un centru de adoptie...regandeste asta. Plus ca odata abandonat, cam greu sa vorbesti de iubire materna si paterna.

| Violleta2022 a răspuns:

Homosexulaitatea sau bisexualitatea sunt decizii personale pe care le iei, daca ai anumite orientari in acest sens.
Sincer, este poblema ta si a celor ca tine, pe noi ceilalti nu ne poate afecta decizia ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este impotriva firii umane. Categoric NU!

| Donsavas a răspuns:

Nu exista homosexualitate genetica laughing))) nu pot sa cred ca apreciezi incultura. Asta e o minciuna inventata de cei care se complac asa. orientarea sexuala nu tine de ADN, mostenire de la parinti, boli neurologice sau endocrine. Sunt mituri si atat. nu e nimic dovedit din punctul asta de vedere,ba mai mult, par a fi generate de prosti gay chiar. Homosexualitatea e o alegere, asa cum este si orientarea catre animale, cadavre, etc
Nu pot sa cred ca mai sunt persoane atat de credule in nimicuri.

| Veltorb a răspuns:

Pro(sunt bisexual)

| Nichita333 a răspuns (pentru Donsavas):

Daca ar fi o alegere, ar mai fi oameni LGBT? nu, nimeni nu ar alege sa traiasca o viata MULT mai grea decat cea normala, nu ar alege sa fie judecati. Da, nu este dovezi ca asa se nasc, dar nu sunt dovezi ca e o alegere. In oameni nu este "gena" homosexuala, dar in anumite animale/insecte anumite schimbari minore in genetica le fac 90% sa faca acte homosexuale. Exista o legatura, asa ca ey as spune: E posibil sa fii nascut cu tendinte homosexuale, dar care posibil sa nu te faca complet homosexual si care pot fi inabusite daca de la o varsta mica iti este spus ca nu e bine sau pedepsit pentru anumite chestii etc. Oricum imi e hilar cum ar fi cineva care sa aleaga: Ma duc sa F*t un cadavru big grinDD.

| Hgeis4obsk a răspuns:

Eu sunt gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scarbius, iaccccccc...

| NikolasXD a răspuns (pentru Hgeis4obsk):

Same