! 7 ani? si isi face atatea iluzii? nu stie ca daca se gandeste prea mult la ceva acel lucru nu se mai intampla?! spune-i prietenei tale sa nu isi mai faca atatea visuri pentru ca dupa acea i se face frica si nu se mai intampla nimic.si in 2-3 zile sa nu-i mai placa de baiatul acela? cred ca nici macar nu l-a placut ci doar a avut acea senzatie.
Pai doar nu ai de gand ca la 17 ani sa te opresti la un sg baiat si eu am patit-o, imi placea la nebunie un baiat si cand il aveam nu imi mai placea...stai linistita ca ne vine randul fiecareia
...ar trebui sa se gandeasca mai bine la ceea ce isi doreste ea inainte de a incepe o relatie...sa vada daca au ceva in comun, daca se potrivesc.
Pai cum zice si @alllinna o sa mai fie mii de situati de genul asta, daca nu`ti place trebuie sa mergi mai departe, o sa gasesti o persoana cu care o sa-ti placa sa stai sa vorbesti, o sa-l iubesti etc etc, intr-adevar te`ai purtat putin imatur dar e alegerea ta ce faci, sincer si eu am trecut printr`o situatie din asta dupa o saptamana simteam ca nu`mi place deloc de fapt dar nu am renuntat si acum am 5 luni de cand sunt cu el si nas vrea sa-l pierd pentru nimic...
succes