Depinde de vârsta persoanelor, adulții peste 25 de ani gândesc altfel, decât cei care nu au încă 24 de ani!
Sunt contra sexului la prima intalnire
nu cum te-ai cunoscut direct in pat, ai tot timpul mai intai sa te cunosti si apoi sa faci dragoste,
asta e parerea mea si mi-o sustin.
Copii abtineti-va! sexul la prima intalnire este extraordinar, fara implicatii sentimentale e si mai OK.
Eu n-as putea sa fac sex cu o persoana pe care nu o cunosc destul incat sa am incredere ca ceea ce facem, va ramane doar intre noi.Si mai e ceva, daca faci sex la prima intalnire, relatia n-o sa mearga pentru ca dorinta de cunoastere a partenerei/partenerului dispare din momentul ala.Simti ca il cunosti destul incat sa crezi ca nu e bun/a pentru o relatie de lunga durata, ci doar pentru sex.Iti spun din proprie experientza ca asa e
Pur si simplu dupa prima intalnire nu prea merge.Nu stiu,dar eu zic ca daca faci acest pas cu cineva o faci din iubire,nu din moda sau stiu eu ce alte chestii, iar dupa prima intalnire nu cred ca poti sa zici ca iubesti o persoana, pentru ca nu o cunosti indeajuns.Asta e parerea mea. Poate multi gandesc intr-un mod diferit.
liliana77any întreabă: