Ce cred? Cred ca exista 3 variante: cunilingus, analingus si felatie. Tu la care dintre ele te-ai referit?
Felatie
Hmm, felatia este evident placuta pentru cel care o primeste si sunt sigur ca sunt multe fete carora le place sa o ofere. Problema este ca oricat am incerca noi sa aplicam acea "gargara" ieftina conform careia, intr-o relatie totul e permis si normal atata vreme cat ambii parteneri sunt de acord...totusi eu consider ca o fata care face asta, clar se injoseste. Adica, oricata dragoste si intelegere ar crede ea ca exista intre ei, in timpul "procedurii" baiatul tot se uita superior la ea, eventual o apuca de cap ca sa i-o bage mai adanc pe gat si isi spune in sinea lui ceva de genul: " asa zdreanta, inghite tot!"
Papushe mica si sexoasa, nu stiu ce anume ti-a dat tie impresia ca eu sunt fata. Sunt baiat si mi s-a oferit un numar considerabil de felatii la viata mea. Una dintre cele in cauza mi-a spus chiar sa o las sa mi-o suga mai repede, pentru ca nu se mai poate abtine. Privindu-le de sus, in timp ce se dedulceau la instrumentul meu, mi s-a parut ca arata ridicol si se umilesc. Deci daca iti spun ca asa gandesc baietii, eu zic sa nu ma contrazici.
In cazul vrei placere sau in cazul in care iti este foame si se mai zice ca dragostea trece prin stomac nu prin gura cu conditia sa ai partenerul bine dotat
Haha,multumesc. Stai tu, ca am alte scopuri azi, eu vorbeam la general.
Vai ce zi sfanta! Pentru cretini pardon crestini .