| CristinaMaria1D a întrebat:

Ce credeti despre sexul oral?

20 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Că nu este pentru oricine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Olteanco! ai de grija ca e zi sfanta si doar ce iese din gura este spurcat

| neutrino a răspuns:

Gusta-l, si daca iti place atunci il poti practica. Gusturile nu se discuta!

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Ce cred? Cred ca exista 3 variante: cunilingus, analingus si felatie. Tu la care dintre ele te-ai referit?winking

| CristinaMaria1D explică (pentru wildthing):

Felatie big grin

| h3r a răspuns:

Hmm...vrei să faci o felație?

La mulți ani! De ce n-ai alte „scopuri"?

| wildthing a răspuns (pentru CristinaMaria1D):

Hmm, felatia este evident placuta pentru cel care o primeste si sunt sigur ca sunt multe fete carora le place sa o ofere. Problema este ca oricat am incerca noi sa aplicam acea "gargara" ieftina conform careia, intr-o relatie totul e permis si normal atata vreme cat ambii parteneri sunt de acord...totusi eu consider ca o fata care face asta, clar se injoseste. Adica, oricata dragoste si intelegere ar crede ea ca exista intre ei, in timpul "procedurii" baiatul tot se uita superior la ea, eventual o apuca de cap ca sa i-o bage mai adanc pe gat si isi spune in sinea lui ceva de genul: " asa zdreanta, inghite tot!"winking

| CristinaMaria1D explică (pentru h3r):

Haha,multumesc. Stai tu, ca am alte scopuri azi, eu vorbeam la generalwinking.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

In cazul vrei placere sau in cazul in care iti este foame si se mai zice ca dragostea trece prin stomac nu prin gura cu conditia sa ai partenerul bine dotat

| Dianatips a răspuns (pentru wildthing):

Referitor la ultimele tale fraze, imi pare rau pentru tine daca ai patit asa ceva, data viitoare fii mai atenta cui oferi laughing In caz ca n-ai patit, atunci trebuie sa stii ca asta e doar o conceptie de a ta, un film...lucrurile pot sta foarte diferit

| Capriciu a răspuns:

Dezgustator.

| wildthing a răspuns (pentru Dianatips):

Papushe mica si sexoasa, nu stiu ce anume ti-a dat tie impresia ca eu sunt fata. Sunt baiat si mi s-a oferit un numar considerabil de felatii la viata mea. Una dintre cele in cauza mi-a spus chiar sa o las sa mi-o suga mai repede, pentru ca nu se mai poate abtine. Privindu-le de sus, in timp ce se dedulceau la instrumentul meu, mi s-a parut ca arata ridicol si se umilesc. Deci daca iti spun ca asa gandesc baietii, eu zic sa nu ma contrazici.

| Hαppiηеss a răspuns:

Perverso, ai vrea sa-ti dea o inecata! Ce va mai place...

| Chuchk a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai ce zi sfanta! Pentru cretini pardon crestini rolling on the floor.

| єχcєєℓ a răspuns:

Este o tâmpenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pentru mine reprezinta cel mai josnic lucru posibil!
Cati in ziua de azi mai stiu sa faca dragoste cu adevarat, in afara de jegurile astea?
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de astazi multor fete le place sexul orallaughingDar si baietilor...
Si care e faza ca eu sugi la iubi tau?
Si el tio baga la randul lui(in alte locuri)

| Maryaaaaaaa a răspuns:

Fdsad

| Oana92 a răspuns (pentru wildthing):

Gresit! Asa gandesti tu, nu toti baietii! Nu poti generaliza in halul asta...

Întrebări similare