Un lucru e clar...viata nu are rost fara acest cuvant!
Exista ambele si difera. Dragostea e un sentiment prea frumos si foarte rar as zice,pe care multi il confundam cu pasiunea, obisnuinta, nevoia de a avea pe cineva alaturi...Consider ca senzatia de atasare e un pas spre dragoste dar nu e obligatoriu.Te poti atasa de cineva si fara sa il iubesti, si poate nu il vei iubi niciodata deoarece in acea persoana gasesti mai mult un prieten.
Asta este pentru @SunshineGirl " nu exista dragoste ci doar senzatie de atasare"
Exista dragoste,exista iubire,exista atractie, exista fericire
Doar sa o intalnesti si apoi vei stii ce inseamna si ca exista, dar nu ai sa o poti exprima oral.
La adolescenti e senzatie de atasare.Cand devi mai matur, aceasta se transforma`n dragoste.Sunt de acord cu aman2. App. Asculti Spike?
"Nu exista genii doar oamnei care stiu prea multe
Nu exista femei tacute, doar femei surdomute"
True, true, toata melodia e reala.
Da. E greu sa iti raspund. O sa ajungi sa simti si tu ca te atasezi si iubesti pe cineva. Te simti foarte bine cu o persoana faceti multe lucruri impreuna si va potriviti in anumite chestii si asa rezulta atasamentul fata de o persoana.
In unele cazuri exista dragoste iar in altele senzatie de atasare.De exemplu eu simt o dragoste enorma pentru parintii mei, dar pentru prietenele mele simt o senzatie de atasare.Deci dupa parereea mea exista amandoua.
Mada întreabă:
KidDaCuOcHiAlBaStRi întreabă:
Mutubal întreabă: