Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.
Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubire. Te pup!
Eu la varsta ta, inca ma jucam cu papusele, saream ata, jucam "ascunsa" si alte de ale copilariei. Iar tu vrei sa te FUTI?
E prea târziu, dar dacă n-ai apucat pe la 8 ani începe cât mai repede. Aşa e 'sm3ckh3r'.
Era o intrebare. Nu aveam de gand. Eu vroiam sa vad doar parerea voastra. Doamnee...
Pai daca era o intrebare si noi ziceam ca da, vrei sa zici ca tu nu iti incepeai viata " sexoala "
Nu e o idee buna...adica lumea o sa te ia de cu*va si o sa te simti aiurea.si apropo cati dintre voi stiati ca fetele care isi incep viata sexuala mai devreme de 18ani au cu 70% mai multe sanse sa faca cancer de col uterin sau cancer la san.nu degeaba se spune ca viata sexuala trebuie inceputa dupa 18 ani.stiu ca parinti iti baga in cap ideea "ce poti face azi nu lasa pe maine" dar nu e bine acum deloc. poti sa regreti toata viata.noroc! vezi sa nu faci prostii.
La 13 ani te gandesti la asta? eu zic ca nu. stai tu linistita, ca ai tot timpul din lume. Eu am facut greseala asta si acum regret ...nu de la 13 ani, mai tarziu, dar tot imi pare rau. Asa ca fii cuminte si nu te mai gandi la prostii
Crede-ma ca stiu o fata (o prietena) care a facut la fel ca tine si a auzit tot cartieru si. deci nu.
Bianca ai luat-o din loc? ai tot timpul din lumee acum esti prea mik sincer oi fi eu colega ta de bank da esti nebuna rau :O
Majoritatea baietilor sunt "porci" si cauta doar un singur lucru la fete :SEX. Dupa ce primesc acel lucru, este riscul foarte ridicat sa nu te mai vrea!
Foarte putini baieti apreciaza cu adevarat partenera!
Nu te prostii si mai asteapta pana ce vei fi mai matura si pana cand te vei simti pregatita 100%.
Pai depinde de tine. daca te protejezi si esti sigura... Sa nu faci un asemenea pas cu oricine decat cu un baiat de incredere si pe care il iubesti sau te iubeste... tu decizi
Te stiu si uh nu ai 13 ani... ai daca nu ma insel 17. si multa experientza bafat pe viitor
Frate, imi pare rau dar sincera nu am postat eu asta, azi mi-au spus colegele mele, nici macar nu stiam de siteul asta.Eu sunt tipa care cica a postat intrebarea si nici macar nu am 13 ani am 15 nu stiu cum functioneaza siteul dar dupa cum am vazut am `scris` chestia asta acum trei luni imi pare rau nu ma judecati probabil a intrat altcineva de pe facebookul meu.
Imi pare rau nu am scris asa ceva.se presupune ca eu am scris asta dar u eu am facut eu am 17 ani nu 13
Si mai zice lumea de ce Romania este tara cu cele mai multe curve daca panaramele astea isi incep viata sexuala de la 13 ani de aia a ajuns si pitbull sa faca misto de curvele din romania.trist
Mai las-o mahh ca e prea devreme maa... Tu cati ani ai?
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
smileforme întreabă:
Hdyxfwfb întreabă: