anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce culoare vi se pare mai potrivita alb sau negru pentru Iphone 4 de ce? FUnditahappy

Răspuns Câştigător
| СолныШкo a răspuns:

Cred ca mai bine ar fi negru deoarece am avut si eu unul alb si cand l-am zgirieat putin a ramas o dunga neagra...dar acum il am pe cel nedru si totul e normal...succese! mai departe e alegerea tabig grinwinking

9 răspunsuri:
| Kristinikaaa a răspuns:

Salut! Mie personal mi se pare mai elegant si mai business modelul pe negru. Iti spun de ce: n-ai sa vezi niciun om de afaceri sau vreo personalitate avand telefon alb, roz etc. Acum depinde daca vrei sa abordezi un stil mai elegant sau mai sport / nonconformist. Sper ca ti-am fost de folos...

| СолныШкo a răspuns:

Cred ca mai bine ar fi negru deoarece am avut si eu unul alb, de cate ori il scapam din greseala raminea ceva negru pe el, dar acum am si eu unul negru si imi pare ca e mai normal.

| aurelian_4480 a răspuns:

Dupa parerea mea albul este pontru fete iar negrul pentru baieti
dar ramane la latitudinea talaughing

| inger02 a răspuns:

Negru e mai cool. se poarta negru :X asta e parerea mea tu alegi culoarea care iti plaxce :X

| ALTCiKe a răspuns:

Pe negru e cel mai bine albul e fain da se murdareste, zgarie etc.cum vrei tu tu alegi

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce legatura are Iphone-ul cu Dragoste si Sex?
Sau sa banuiesc ca vrei sa faci ceva straniu cu el?

| babylove a răspuns (pentru greece12):

M-am gandit ca asta e cea mai vizulizata sad

greece12
| greece12 a răspuns (pentru babylove):

Bine.
Dar nu repeta,totusi,lucrul asta, ce rost ar avea atunci, categoriile special create pentru fiecare gen de intrebari?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Negru. ca asa-mi place mie mai mult.

Întrebări similare