Mie mi se pare un gest idiot si nesimtit pe care baietii il considera placut si o fac pentru a fi mai interesanti sau smecheri
Ei cred ca impresioneaza o fata daca ii dau o palma la fund
Din punctul meu de vedere asta e un mod de,, a impresiona''idiot care ma dezgusta total
Acum bineinteles ca sunt si zdrente carora le place sa fie palmuite dar nah...
Misto? De fapt cuvintul "misto" cam nu se potriveste pentru o asa actiune.Cinstit sa-ti spun.Atunci cind baiatul te loveste la fund asta inseamna ca el te vrea sau te iubeste, dar uneori, pentru ca ii place.Atunci cind noi va lovim peste fund...nu stiu cum sa spun prin cuvinte, dar ma rog ne place asta.
Îţi dai seama că cine a spus aşa ceva sunt viitoare cliente găsite pe variantă, nu? Ăricum, ideea este că nu trebuie' să te doară pe tinee.viaţa lor, tu doar ai grijă să-ţi păstrezi demnitatea, şi dacă cineva îţi dă o palmă să-l baţi, să reacţionezi.nu doar să zâmbeşti şi roşeşti.
Mare dreptate ai. Daca nu e gagicata, nu vad rostul acestei "palmuiri"
Sunt unii care nu stiu cum sa te pipaie si atunci te lovesc...dar sincer doare, si eu patesc mai nou asa in pauze la scoala si e nasol de tot
Tu crezi ca sunt fata?
Uita-te la nume
In fine eram si eu curios de porcaria asta, si am aceeasi parere:
MARE-PORCARIE
Cred ca esti fata. Altfel ai intelege. Baietii au o predilectie pentru acele rotunjimi ale fetelor. Ce sa-i faci, asta-i viata!
Eu nu am predilectia asta
In fine.Nu mi se pare interesant
Deci esti baiat. Mai pot exista si exceptii. Care sa confirme regula. Eu insa nu sunt o exceptie, si in privinta asta, ma bucur ca am sotie.
Asa sunt eu
Nu ma mir ca nu am relatii cu nimeni.Doar una am avut si aia era cam...asa
Mult noroc!
Exact mai ales ca dupa ce iti dau o palma la fund iti mai baga si o replica dinaia de pe vremea lu' bunicu de genuf, ma mai iubesti?//Ma mai visezi noaptea?
Pur si simplu ma scot din sarite dar ii ignor si sunt calma dar normal k in minte ii injur de toti sfintii(aproape toti
141414 întreabă: