Tu chiar nu esti documentata, nu? Barbatul Alfa inseamna Barbatul Ideal. Ce inseamna sa fii barbat in adevaratul sens = Barbat Afla.
N-am stiut, omule. nu-mi sarii in cap. esti vreun alfa si te-am jignit? accepta-mi scuzele
Nu exista "barbatul alfa", exista masculul "alfa" daca intelegi diferenta; si prin asta se intelege cel mai puternic mascul in haita, care *** toate femelele, si inmulteste haita, in timp ce ceilalti se uita si astept sa devina slab, il provoaca la bataie, si daca il bate il alunga din haita si altul ii ia locul. La oameni nu se aplica) daca te crezi sau vrei sa devii unul, mergi la un psiholog, te face ala alfa.
A vrut sa spuna ..mascul alfa..adica un barbat cu atitudine care ia mereu initiativa un fel de lider „in haita„.un barbat puternic mai pe scurt
Am inteles ce-a vrut sa spuna din prima. am facut un pic misto si el a luat-o de buna. mi s-a parut penibila exprimarea, de aia
Da din cate vad nici el nu cunoaste sensul..nu este barbatul ideal pentru toate femeile.cum nu exista nici un model de femeie pentru toti barbatii.il iertam tura asta
HappynewCenusa întreabă: