| Anxiousy a întrebat:

Ce este neinregula aici. sunt intr-o relatie de 1 an si la liceu, iubita mea evita sa ne sarutam, daca ne intalnim stam pe o bancuta si doar vorbim si la sfarsit imi da un pupic, cand sunt doar eu cu ea totul e ok, dar ce sa fac, asa imi facea si anul trecut si i-am zis ca nu mai suport, suntem prieteni sau iubiti, nu spuneti ca ii este rusine de profesori pentru ca ei nu pot avea contact vizual cu noi cand suntem in pauze. ce sa ii mai zic pentru ca ma enervez din cauza asta. alte cupluri stau impreuna mereu si se saruta si eu stau si imi vorbeste, ba umbla pe telefon, etc. si daca ii zic ca sunt suparat pe ea si nu mai vorbesc cu ea, ma cheama la ea si daca o refuz, FACE EA pe suparata si da vina pe mine ca am refuzat-o. oh go on

23 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate esti primul ei prieten si nu are curajul sa fie mai deschisa, comportarea ei lasa de dorit, vorbeste cu ea si explica-i cum sta treaba intre iubiti si mai ales dupa 1 an de relatie

| Anxiousy explică (pentru mona):

Da am vorbit cu ea si asa mi-a zis "sunt om gresesc si eu stiu cum se comporta lucrurile, ce ai fi vrut sa fac, nu te evit, asta sunt eu" bla bla bla se vede clar ca nu o intereseaza si mi-a inchis si a zis sa o sun cand vreau si sa ma gandesc ca cica eu gresesc oh go on, m-a intrebat daca vreau sa ne despartim si i-am zis "intrebarea asta trebuie sa ti-o pui tu singura" si i-am zis ca, cu comportamentul pe care il are mai bine sa ma lase impace, si anul trecut la fel se comporta si erau discutii din cauza asta. ea nu are de gand sa se schimbe. sa ma despart de ea?

| adrykiba a răspuns:

So fi plictisit de aceasta relatie sau cine stie ce este in capul ei. Vorbeste cu ea si explica-i situatia.Singura cale de a afla ce este cu adevarat este sa vorbesti cu ea, noi cei de pe TPU ne putem da doar cu parerea dar nu avem de unde sa stim ce este cu adevarat.Decat sa obtii sfaturi gresite mai bine vorbeste cu ea.Bafta

| LaraLary a răspuns:

Ai incercat sa o saruti? Poate e mai timida sau nu vrea asa de repede. Intr-o zi spune-i ca ai o surpriza pentru ea si sa inchida ochii si atunci sarut-o. Sa Imi spui ce ai facut, cum a iesit.

| Florinapopica a răspuns:

Si eu sunt asa ca ea. E primul baiat din viata mea si e doar jumate de an. Ai rabdare cu ea si spune-i ca greseste daca spune ca tu gresesti. Tu ai vrea sa fi mai apropiat cu ea si te inteleg, asta iti doresti sa faci cu persoana iubita. Daca nu se schimba desparte-te de ea. Nu iti acora atentie in public ori ca ii e rusine cu tine ori ii i-e frica ca va vede cineva.Altfel nu-mi explic. Nu e singura fata de pe pamant. happy

| mona a răspuns (pentru Anxiousy):

Pai nu stiu ce sa zic...din cate am inteles, ea e cea care greseste si intre voi e mai mult o relatie de prietenie decat iubiti, sincer, daca nu iti convine comportarea ei nu esti obligat sa stai cu ea, desparte-te sau pune-i o conditie...ori asa ori asa, sa vada ca vorbesti serios[daca chiar nu are de gand sa se schimbe nu mai are rost sa continui]

| Anxiousy explică (pentru LaraLary):

Am o varsta si avem 1 an impreuna, astea se fac pe la inceputul relatiei, la mine nu e faza de asta, oricum cred ca imi fac alta relatie, nu mai merge asta.

| alinutzaap a răspuns:

Poate vrea sa se despartta de tinee. :o
Dar nu are curajul asa ca se comporta aiureaa ca sa te desparti tu de ea. laughing
Nushh mnoaa. (ziceam si eu ) oricum e cam ccomplicata fata asta!phbbbbt
Apropo tot anul (cat timp ati fost impreuna) sa comportat asaaa? :-s

| ImLost a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie cu prietena mea. abia puteam sa o sarut dar vorbea frumos cu mine bla bla. dupa 2 luni a inceput sa raspunda cu /DA/NU la orice o intrebam, cand ieseam de pe mess zicea doar Pa si nu prea o mai interesa. iar acum ne-am despartit, ori nu stie sa se comporte ori s-a plictisit.

| Anxiousy explică (pentru ImLost):

Lasa ca stiu exact ce tratament ii trebuie, acelasi care l-am aplicat si data trecuta happy

| Anxiousy explică (pentru alinutzaap):

Pe la inceputul relatiei mai avea fitele astea, dar o linistisem, se pare ca iar trebuie sa ii arat ca ma pierde (sa o fac geloasa, sa ma despart de ea si sa imi fac alta relatie, exact ca data trecuta, pe urma vine iar plangand la mine), cum am spus si mai sus, imi fac alta relatie si totul se rezolva, o sa ii para rau dar de data asta NU o mai iert si raman cu acea fata.

| yellowalien a răspuns:

Liceul nu este un loc de manifestare a tandreturilor, iar iubita ta procedeaza bine. Inceteaza sa te mai superi din lucruri de nimic. Faptul ca restul cuplurilor se ling cu nerusinare peste tot nu inseamna ca e ok. Parerea mea este ca gesturile de tandrete sunt pentru momentele intime. Daca stai sa te gandesti, doar atunci te poti bucura pe deplin de ele.
Nu te mai supara degeaba pe biata fata, pentru ca din punctul meu de vedere e cat se poate de ok. Era ciudat daca te-ar fi respins in timpul unei intalniri in doi, dar asa nu mi se pare nimic anormal.

| Anxiousy explică (pentru yellowalien):

La liceu evita sa ma vada, isi face scuze ca nu are timp dar se plimba cu altii/altele, pur si simplu parca eu nici nu exist, iar asta mie nu mi se pare normal, nu a zis nimeni sa ma "ling cu nerusinare", dar nici macar un sarut? Nu cer multe si daca ai fi fost in situatia mea, ai fi avut alta opinie, oricum multumesc pentru raspuns, este un timp de-al tau care ai vrut sa il acorzi dandu-mi un raspuns.

| Annim a răspuns:

happy pai ce-i neclar aici se joaca. Mai bine pune punctul acestei relatii inainte sa fii injosit de asa o c*rva crede-ma. Nu esti prietena ei cea mai buna ca sa-i asculti prostiile asa ca actioneaza pina nu s-a agravat situatia.

| yellowalien a răspuns (pentru Anxiousy):

Hmm... in cazul asta ar mai putea fi o chestie... E posibil ca ea sa nu se simta in largul ei atunci cand e cu tine si alte persoane. Iar asta ridica semne de intrebare, trebuie lamurit de ce anume. Daca te evita, dar are timp sa stea cu altii nu mi se pare nici mie normal. Credeam ca problema e legata strict de faptul ca atunci cand va vedeti nu doreste sa deveniti prea tandri in public.
In cazul asta ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea, nu ii da ocazia sa se eschiveze sau sa se imbufneze nejustificat. Daca o vezi ca se apara prin asta(tipic feminin), explica-i clar ca scopul tau nu este sa o faci sa se supere, ci sa lamuresti cu ea o problema care te macina. Spune-i ca te simti neglijat si te deranjeaza, pentru ca simti o raceala nejustificata din partea ei. Spune-i ca atitudinea ei nu face decat sa te indeparteze de ea. Spune-i ca tu nu vezi relatia voastra ca pe un joc, ci ca pe ceva serios si doresti ca ea sa se comporte mai matur. O relatie fara comunicare la baza nu are sanse sa reziste in timp.
Multa bafta!

Aa si musai discutia sa aiba loc face to face! Nu la telefon si in niciun caz pe mess!

Da. ce sa discut ca spune ca nu stie de ce se comporta asa. pacat. si azi cand am salutat-o si-a intors privirea si se plimba cu fetele. imi vine sa renunt la relatie sincer eu nu pot sta asa. cand suntem in public e atat de indiferenta parca nici nu suntem impreuna oh go on

Poate suna dureros, dar cred ca asta e ceea ce trebuie sa faci... Nu exista "nu stiu de ce ma comport aiurea cu tine". Nu mai are rost sa continui o relatie care te roade si te consuma daca nu ai parte de niciun pic de implicare din partea ei...

Tipa la telefon si mi-a si inchis si din discutia incerca sa dea vina pe mine, zicea ca asa este ea si ca nu se schimba. a zis ca nu mai ma suna decat daca o sun eu si mi-a inchis

Tocmai de asta spuneam ca nu recomand rezolvarea problemelor importante la telefon, pentru ca ea are o arma puternica, si anume butonul rosu al telefonului. Victimizeaza si da vina pe tine, apoi inchide telefonul si te lasa pe tine sa te simti aiurea si sa te gandesti la ce ai gresit fata de ea, chiar daca nu ai gresit.
Fetita asta nu e deloc matura emotional, nu stie sa poarte o discutie. Iar daca nu stie sa poarte o discutie, nu stie nici sa mentina o relatie.
Cred ca te-ai implicat destul... Mai devreme sau mai tarziu relatia aceasta pe care numai tu incerci sa o sustii se va termina. Daca nu reusesti sa o cooptezi intr-o discutie serioasa eu zic sa o lasi balta. Nu de alta dar mai tare te chinui si suferi... si chiar pari un baiat de treaba, nu cred ca meriti sa fii tratat in felul asta.
Multa bafta in luarea unei decizii!

Ti-am trimis un mesaj pe privat (nu stiu sigur daca l-ai si primit), de maine voi vedea comportamentul ei. vedem daca se schimba sau daca nu. si daca nu i-am spus sincer ca nu mai pot continua si chiar daca nu ma crede in stare sa renunt la ea, o voi face. I-am aratat prea multa iubire si siguranta, si nu cred ca stie ca ma poate pierde cu adevarat, ea ia relatia asta ca o joaca, si cum ai spus tu mi-au spus mai multi prieteni, ca ea este instabila emotional, imatura si nu stie sa poarte o relatie, chiar si parintii ei si fratele ei ii mai tin morala cateodata ca nu stie cum sa se comporte.

Dap, primit, ti-am scris si eu. happy

| kkkmakafull a răspuns (pentru Anxiousy):

Ba frateee! macar un sarut! ce nesimitita! nu sa ''te lingi'' dar un sarut scurt merge.pff! complicata tipa asta!